0 oy
237 göst.
Doğum kategorisinde (129 puan)
Kızlar merhaba, nasipse 15 ekim de doğumum olacak. Loğusalık dönemi için buzluğa hazırda olsun yalnızca pişiririm dediğiniz hazırlıklar yapıyor musunuz? Annem ve kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz zaten, kalmalarını istemedim(2.kızım ilki 6 yaşında) annem belki ilk gün kalır, sonra günübirlik gelip gidecekler. Zaten onlar yemeklerimi yapıp getirecekler. Öncesinde mantı ve sarma yapalım dedik annemle birlikte, siz bu konuda birşeyler yaptınız mı, ya da şu kolay oluyor dediğiniz şeyler var mı?
Gebelik haftası 36+3

1 cevap

0 oy
(1,242 puan)
Difriz için hiç bi şey yapmadım zaten doğum sonrası annemde kalıcam uzun süre beraber bakıcaz bebeğe. Benim normalde ekim sonuydh doğum ama pazartesi sezeryanla alınacak sanırım
(129 puan)
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah, ilk kızımda baya uzun süre annem ben de sonrasında  ben onda kaldım ama şimdi kızım 2 gün okula gidiyor, canlı dersleri var mecbur, yoksa ana gibi olmaz tabii ki. En iyisini yapıyorsun.
(1,242 puan)
Amin inş. Cümlemizin. Normalde benimde annem bende kalcaktı ablam işe başladı iki tane kızo var biri 4.5 yaşında biri 3. Sınıfta ablam gidince onlara annem bakıyo o gelemiyecdği için bende anneme gidicem. Ben işe başlayıncada annem bakıcak ama tam kışa denk geldiği için getir götür soğuklarda sıkıntılı olur o yüzden bahara kadar annemde kalcam artık yapcak bi şey yok.
(129 puan)
Allah onları başımızdan eksik etmesin, ya istesem kalır annem ama hem eşim üniversitede çalışıyor kalabalık ortamda maalesef yemeklerini yemekhanede yiyorlar hem kızım okula gidiyor, korkuyorum koronadan Allah kprusun bizden geçer falan vicdan azabı çok kötü can yakar. Sağlık olsun inşallah. Rabbim kolaylık versin.
-Reklam-

653,563 soru

3,437,360 cevap

4,270,748 yorum

184,687 üye

...