0 oy
724 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (65 puan)
Kızlar 23 yaşındayım seyrek düzensiz adet görüyorum. 19 yasındayken doktora gitmiştim ultrasonla baktı adet söktürücü yazdı. Hiç bi şey söylemedi sadece çikolata yemek kola içmek yok dedi. O zamanlar neden diye sormakta gelmedi hiç aklıma. Acaba pco vardı da o yüzden mi öyle dedi. Sanırım pco olanların şekerli şeylerden uzak durması gerekiyomuş. Aklıma bu geldi. Tekrar doktora gidicem yakın zamanda. Neden böyle demiş olabilir ki? 

4 Cevap

0 oy
(254 puan)
Ayenn canm şeker için demiştir. 
-Reklam-
0 oy
(139 puan)
şeker  sadece çikolata  ve kolada yokki ama 
0 oy
(1,283 puan)
Canım kendimi bildim bileli adetim düzensiz. Kaç defa doktora gittim ben unuttum . Pco teşhisi konuldu. Bana da hep adet söktürücü verir yollarlardı. Evlendiğimde de defalarca gittim. Düzenlensin diye doğum kontrol hapı bile kullandım. Ama kullandığım süre kadar düzenli oluyordu bırakınca aynı. En son kadın  bir doktor dedi ki diyetisyen eşliğinde sağlıklı kilo ver yağlarından kurtul aynı zamanda da aynı senin gibi şekerli şeyler yasaktı. Şeker hapı verdi bir de. Kilo verdim adetim biraz düzeldi. 
0 oy
(246 puan)
Benimde hep düzensizdi kontrol edemiyordum o derece yani doktora gidiyorum hap veriyor hap bitmeden geliyor diğer ay yine düzensiz bir akrabam sayesinde hacamat yaptırdım adet düzensizliği için ve kist vardı bende adetle atılan adet zamanına kadar tekrar üreyen bir şeydi 11 kupa hacamat yapıldı ve allaha şükür saati saatine günü gününe değil saati saatine aynı gelmeye başladı şimdi hamileyim hamilelik sonrası da inşallah öyle devam eder 

652,843 soru

3,434,592 cevap

4,267,865 yorum

184,502 üye

...