0 oy
1,024 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (258 puan)

Kızlar Babynest'i araştırırken Tossiee diye bir ürünle karşılaştım instagram da fiyatları aynıydı ortalama olarak.. Lütfen siz de bir bakar mısınız.. Hem düşünenler için de fikir olur, seçenek olur.. Birbirimizi aydınlatmış oluruz.. Tossiee'nin farkı portatif olması, sırt çantası gibi toplanıp sırtta taşınabiliyor. Böylelikle havuz da, plajda, piknikte yada gittiğiniz evde kullanabiliyorsunuz katlanıp sırtta taşındığı için.  

3 Cevap

0 oy
(9,888 puan)

Gordum ama onu nasil tasiyacam diye dusundum agir olabilr bebek kiyaeti bez vs nasil sigacak diye dusunuyorm eve ana kucagi alacam babynest dusunmuyorum

(258 puan)
düzenledi
Onunla bebek taşınmaz kuzum o sadece babyneste alternatif bir ürün. Bizim aracımız var onun dışında çıkmak zorunda kalırsam havs şartlarına göre ya bebek arabası yada kanguru kullanırım.. Tossiee ise evde oturma odasında, piknikte, plajda, misafirliğe gidince çocuğu yatırmak için hani dönüp düşmemesi için. Yada milletin yatak odasını açtıracağına kendi ürünün içinde yatar.. Hatta diyorlar ki hareket alanı kısıtlı olduğu için elini kolunu uzattığında çarpıyor ya ürüne böylelikle kendini ana rahminde sanar daha güvenli hisseder uyuması kolaylaşır. Bir de karı koca bebeği aramıza aldığımız da uyurken ezme gibi bir durum olmaz bununla. Allah muhafaza. Ben bu iki üründen birini kesin alacağım ama sorum sizce hangisi olması yönündeydi.
(9,888 puan)
Cnm iksi de fiyat ayni o zaman babynast daha guzel
(485 puan)
Ben babynest aldım oneriyorum canm çok güzel daha kullanmadım rabbim nasip etsin kullanmayı ama dediğin gibi kârı koca ortaya bebeği alınca yada misafirlikte vs çocuğun sağa sola dönüp düşmemesi için çok kullanışlı duruyor. Hemde göründüğü kadar küçük bir urun değil bence uzun bi süre kullanabiliriz ilk üç aylık bi ürün değil yani :)
(258 puan)
Tossiee de oniki aylık olana kadar kullanılabiliyormuş. Peki Babynest'in taşıması kolay mı portatif mi, katlanabiliyor mu.. Tossiee aparatı var sırt çantası gibi küçüklüp sırtta taşınabiliyor. Siz babynesti almışsınız ya benim anlattığım bu ürünle karşılaştırabilirsiniz :)
(485 puan)
Canım ben tossie hiç görmedim:) ama babynestin katlama gibi imkanın yok dümdüz sadece o konuda pratik değil yani
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan)

Sen diyinnce baktim porbebe qibi birsey duruyor ben babynest aldim zaten almasaydimda bunu almzdim cunku artik herkes bebek bakim cantasi kullniyor sirt cantasi olarak senn yoksa bile babynest bence daha şık ve tatli duruyor ben civilden aparatlari da olan oyuncak sallanan babynestlerden aldim cikarilabiliyorda hos birsey bunu pek sevmedim ben canim zaten tatile plaja filan giderken arabayla gidiliyor kendi araban yoksa bile bu da sirtta taisnmazki ben usenirdim :)

(258 puan)
Peki ben sitede kumaş bilgisine ulaşamadım siz bakmış mıydınız kumaşı nedir :)
(1,610 puan)
Kumasini bilmiyorum ki ben civilde gidio actim baktim quzel bir mali vardi bana kotu qelmedi yumusak bole sert deil esimde cok pimpirikli mali konusunda oda begenmisti begnemeseydi asla aldirmazdi bana dedim ya ben hepsi buradadan bakmistim ucuz diye alcaktim esim aldirmadi dur bir bakayim bendekinin uatunde kumas bilqisi yaziyor mu
(1,610 puan)
Delikli sunger yapisiyla hava alir %100 natural bebek sagligina zararli madde icermez yaziyor :)))
(1,610 puan)
Eger etrafinda civil filan varsa kendin qorerek al e bebek te de olabilir bundan
(258 puan)
Tamam canım bakarım teşekkür ederim :)
0 oy
(7,364 puan)

Burdan okuyunca tossiee ye baktım hem fiyatı uygun hemde portatif olması çok güzel bir yere yatılı gidildiğinde falan topla at arabaya yerde kaplamaz istersen sırtına tak git benim hoşuma gitti 

(258 puan)
Evet %100 pamukmuş. Civilim de de gördüm az önce.. Ama yukarıda ki arkadaşta daha farklı bir ürün önermiş. Moje eğlenceli uyku yatağı diye, onun da oyuncakları ve cibinlik atmak için aparatı varmış çıkabiliyormuşta ama portatif değil arabası olmayan bir yere taşımakta biraz zorlanır kulpları olsa da katlanmıyoe ve kumaş bilgisine ulaşamadım benim için kumaşı da önemli polyester az çok hiç olmamalı pamuk olmalı.
(7,364 puan)
Valla baktıkça seçenek çoğalır çoğaldıkça karar vermek zorlanır lohusa iken seni görmeye gelen çok olursa babynest daha caf cafli ama günlük koşuşturmaca da ev içinde bir yere yatılı giderken de tossiee güzel ben olsam tossiee yi alırdım
(258 puan)
Bak çok güzel analiz yaptın bencede çok haklısın :)
(7,364 puan)
Evet anayim cunki çifte anayim analar her şeyi analiz eder :D Hahahaha :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 200 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.

650,490 soru

3,425,233 cevap

4,257,511 yorum

183,825 üye

...