0 oy
499 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (12 puan)
Salam qızlar necesiz mən yeni daha doğrusu iki gündü gecikmem var ureyim bulanır hiss edirəm ki hamileyem ama xestelenmeyimin gününden qabaq test eləmişdim negatif göstərmişdi sizcə doğrumu etmişəm?

2 Cevap

0 oy
(502 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Yeme test sal olsa bugun duser ))xeyirli xebervi gozleyirih.gonluve gore versin allah
-Reklam-
0 oy
(10 puan)
Erken test yapmışsın ben 2 ay gecikince test yapmıştım :)) öğrendiğimde 9 haftalıktı bebişim ama hiçbir belirti yoktu ne bulantı ne baş dönmesi ne halsizlik..
(53 puan)
Ablam halam hepimiz iki ayda bir regl oluyoruz. Bende 7 haftalıkken öğrendim ilk gebeliğim mide bulantısı baş dönmesi olmadı anlamadım
(10 puan)
Daha önce de 3 ay adet olmamıştım hormonal birşeydi o yüzden bekledim hanımefendi
(780 puan)
Iyi yine erken öğrenmişsin ya 9.ayında öğreneydin :))))))))
(334 puan)
Valla etrafımda 4.ayinda ogrenen bile vaf. Gecikmeden bile test yapiyoruz duramıyoruzya ondan sasirdim. Yine de yapaymissinjz test 1 ayda hemen. En azindan 4 5.haftalarda ogrenip folik asite vakitli baslardinjz. Dr bni 7.hFta baslatti bn ona bile tedirgjn oldum kendi basima baslamak istemedim.
(10 puan)
Folik asidi benim doktorum sadece bulantıdan yemek yiyemezsen diye takviye olarak veriyorum içmesen de elbette bebeğine zararı yok demişti, eski kadınlarımız doktor yüzü mü gördü sonuçta nesillerdir :)) yani çok sıkıntı yapmayın kendinize bence bebişlerimize hiçbirşey olmaz allahın izniyle

İlgili bir soru bulunamadı

652,038 soru

3,431,327 cevap

4,264,078 yorum

184,286 üye

...