0 oy
354 göst.
Doğum kategorisinde (30 puan)
Merhaba güzel anneler ben 33 haftalık hamileyim, köyde yaşıyorum ve merkeze 140 km uzaktayım. Normal doğum hikayelerinden çok korktum ablamın ilk bebeği normal oldu ve kapının önünde onun çığlıklarını duyunca önyargım oldu. Çok hassas bir vücudum var ve canım çok tatlı:) druma söyleyip sezaryen olmak istiyorum en azından günü belli olsun diye uzak olmamın da bunda etkisi var tabii. Yakın zamanda normal ya da sezeryan olan annelerden artı ve eksileriyle yardımcı olmalarını rica ediyorum. Sevgiler:)
Gebelik haftası 32+3

7 Cevap

0 oy
(19 puan)
Merhaba canim yeni dogum yaptim ve normal epudral igne vurdurdum oo daha rahat sezeryan onermiyorum iylesme suresi uzun ama normalde istedigim gibi hareket edebiliyorsun. Canin tatliysa epudral ignesi vurdur belden ozaman fazla hissetmiyorsun zatten agrida olmiyor. 
-Reklam-
0 oy
(271 puan)
Benim ilk dogumum normal olacaktı.sezaryan oldu bazı nedenlerden dolayı...normal en sağlıklısı.bunu herkez söyler aksi söylenemez.ama korkuyosan kendinede eziyet etme.sezaryan isteyebilirsin.korku daha çok zorlaştırabilir..bende bir hafta sonra ayağa kalktım..öyle aman.aman ağrı cekmedim.her doğumun zorlukları var...o yüzden kolay anne olunmuyo .kutsal denmiyo..o yüzden kendini strese sokma korkuyosan sezeryan olmak istiyorum de.benim bebeğim.gayet sağlıklı.3 yaşında.simdi ikincisine hamileyim.o.sezeryan olacak Allah'ın izniyle .
0 oy
(266 puan)
Sezaryen oldum çok kolay geçti ayaklandım hemen her bünye aynı değil tabi ama cok rahat güzel geçti benim 
0 oy
Bende 3 ay önce doğum yaptım. Normal bekliyorduk ama acilmam olmadı bir de çocuk çok kiloluydu. Belden uyusturularak yapıldı. Ilk 2- 3 gün zor geçiyor. Ama bir haftada ayağa kalktım. 1 ayda hiçbirşeyin kalmadı. Hatta markete bile gidip geliyordum. Tabiki her zaman doğal normal olan daha iyi ama sezeryan olursa da korkma. Herşeyin hayırlısı olsun
0 oy
(885 puan)
Ayni sekildeydim canim cok tatlidir o yuzden isteyerek sezeryan oldum 3 ay olucak pişman değilim evet normal de olsa sezeryanda olsa ağrılar illa ki oluyor ama ben sancı çekmek yerine agrım olsuna razı oldum çok şükür rahat geçti 1 hafta sürdü biraz sıkıntı sonra bişeyim kalmadı sezeryan istersen spinal ol bebeğini ilk gören sen olmalısın 
0 oy
(197 puan)
Normal doğum yaptım sezeryan olsaydım keşke
0 oy
(144 puan)
Açıkçası sezeryan hakkında olumsuz konuşanları anlamıyorum. Doğum her türlü zor kimse kolay olacak demiyor. Anne oluyosun. Bir minik insan dünyaya geliyor kolay olur mu! Normal daha iyidir belki ama ben sezeryan oldum ve hamd olsun hiç pişman olmadım. İkinci hamileliğim ve yine sezeryan olacağım. Zor atlatmış olanlar da vardir ama normali de zor atlatanlar var. Sen sadece kendine bak. Ben normal diye başladım ama o ağrıya dayanamadım ki dayananlara helal olsun o yüzden değişti doğum şeklim. Doktoruna konuşup kararını vermen en doğrusu bence. Şimdiden Allah kurtarsın canm.

İlgili bir soru bulunamadı

654,027 soru

3,439,061 cevap

4,272,605 yorum

184,799 üye

...