0 oy
486 göst.
Doğum kategorisinde (6 puan)
Merhaba hanımlar bebek doğduktan sonra ki bakım sürecini konuşalım biraz . Hangi şampuan kullandınız bebeğe hangi bakım malzemelerini kullandınız ya da neler kullanmanız gerekiyor şampuan bebek yağı pudra vs 

Lütfen cevaplayalım
Gebelik haftası 16

6 Cevap

0 oy
(121 puan)
Bende surda bekleyim :) özellikle yenidogdu zaman nasıl banyo ettiriyorsunuz küçük ya daha :)
(1,048 puan)
Bebek ve çocuklar için banyo küvetleri oluyor. Ve onların ayrıca file aparatı var. Bebek çok küçükken oturamadığı için o fileyi takıp, bebeği fileye yatırıyorsunuz. Hem oynuyorsunuz bebişinizle hem yıkıyorsunuz ^.^  6  ay civarı oturmaya başlıyor birkaç oyuncakla onu oturtup küvette yıkıyorsunuz. ama bir yaşa doğru çocuk banyoyu biliyor ve istememeye başlayabiliyor :D vücudu yıkarken sorun olmuyor amaaa başa su dökülünce ortalığı yıkabiliyorlar :D. O yüzden önce vücudu en son başı da şampuanlayıp son bi suyla durulayıp çocuğu havluya alıyorsunuz. 2 yaş civarı çocuk kendi kendine oyun oynayabilme moduna giriyor. Kızsa mesela bebeklerini yıkayalım hadi saçlarını yıkayalım vs diyerek banyoya giriyorsunuz küvet artık zor yani duş bölümüne bir lazımlık gibi bir şeye oturtarak yıkamak daha uygun olur. Benim oğlum 15 aylık ve kıpır kıpır yani durmıyır. İkeanın lazımlığını almıştım. Uygundu diye.  Onu oturak olarak kullanıyorum banyoda çok koöay oluyor banyolar. Çok güzel oluyor. Ağlama yok, çocuk da rahatsız olmuyor. Ay çok mu yazdım. Daha da yazarım he :D
-Reklam-
0 oy
(547 puan)
pudra ilk zamanlar düşünmüyorum canım şampuan bebek yağı pişik kremi mustela markası aldım en  az bir yaşa kadar bunu kullanmayı tercih ederim inşallah ama pişik sudo kremde tercih edebilirim sonrasında eczanede calıstım ondna dolayı mustela bebekte daha güvenilir temiz içeriği ve tabii ki saf zeytinyağı bir yaşa kadar kullancam inşallah :) 
0 oy
(474 puan)
Şampiyon dalin aldım pişik kremi almadım. Onun yerine kantaron yağı kullanacağım inşallah doğal. 
0 oy
(467 puan)
Dalinle yıkıyorum ben sudokrem kullanıyorum pişik içinde. Ilk 15 gun molfix bez kullandık simdi 1 haftadır migrosun minies bezini kullanıyorum cok sukur bir sorun yok 
0 oy
(804 puan)

Ben uni baby sampuan kullaniyorum hep. Pudra gerekli degil bence, hatta zarar diyorlar gözenekleri tıkıyormus. Mustela, uni ve bepanthol pisik kremi kullandim kizima bepanthol iyi geldi. Bunu biraz bebisin seciyor :)

Bebe yaği da uni baby aldim ilk ay banyodan sonra surdum hep.

Ilk 48 saat banyo yaptirma diyen.doktor da var, gobek.dusene kadar yaptirma diyen de, ne zaman istersen yaptir diyen de :) hepsini de yaptim :)

Islak mendil olarak molfixin izotonik sulusunu almistim kiza o zamqnlar yeni cikmisti normal mendiller kadardi fiyati. Buyuyunce artik, bebekler icon olanlardan aliyorum genelde uni ya da sleepy aliyorum. 

Ozellikle yeni doganken pamuklar da kullanilabilir, onlar hepsinden saglikli ama birazcık kullanimi zor oluyor, ıslak mendillere göre.

Cok uzun oldu :)

0 oy
(6 puan)
Peki jonhsons marka kullanan var mı ?

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,012 göst.
0 oy
9 cevap 1,691 göst.
0 oy
20 cevap 11,154 göst.
0 oy
4 cevap 342 göst.
25 Aralık 2019 Doğum kategorisinde Mlk22 (497 puan) sordu

652,838 soru

3,434,556 cevap

4,267,827 yorum

184,502 üye

...