0 oy
344 göst.
Doğum kategorisinde (50 puan)

Kizlar ilk gebeligi olan  sezeryan olmak isteyen varmı  bende istiyorum yarın gidicem gününü alicam 

Gebelik haftası 38+1

5 Cevap

0 oy
(1,689 puan)

Doktorumla dunku gunku randevumda ilk kez dogum hakkinda konustuk ne dusunuosun dedi dedim.normal dogumdan korkuyo gibiyim dedim oda korkuyosan zaten yapamazsin dedi bidahaki gekisinde enine boyuna konusalim.dedi tamam dedim bende. Gerci ben hamile kalmadan onceden beri heo sezeryan istiodum ama hayirlisi olan neyse o olsun diorum artik. Saglikla alayim.insallah kucagima da baska hicbiisi istemiorum. Allah gostersin insallah o gunleri

(50 puan)
Insallah dağ sağlim kucağına alırsın canım
(50 puan)
Insallah dağ sağlim kucağına alırsın canım hayırlısı neyse o olsun
(1,689 puan)
Amin cumlemiz insallah
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan)
İlk gebeliğim ve sezeryan doğum yaptım 38+2'de kontrolüm vardı 38+3'te doğum yaptım :) 
(40 puan)
Ozel mi hastahane
(50 puan)
Evet özel hastanede
(50 puan)
Amin cnm sağol
(40 puan)
Benim gunum de doldu sanci falan yok suan   devlette istege bagli sezeryana almiyor galiba
(50 puan)
Onunla ilgili bir bilgim yok canım ya
0 oy
(93 puan)

Slm  canim..ben ikisinide yaptım..ama en iyisi normal ..cunku sezeryan da 10 gun aci çekiyorsun..ameliyat cok zor ..ana normal dogumda hemen ayaga kalkip kendi işini kendin yapıyorsun .. 

(50 puan)
Ama ben kaşık ağrısına bile dayanamıyorum çok korkuyorum
0 oy
(366 puan)

Gönül ister ki normal olalim ama panik atak ve kaygi bozukluğum var normal dogum sirasinda bebegi sıkıntıya dusurmekten korkuyorum ondan sezeryan istiyorum. Allah hayirli dogumlar versin insallah.

(366 puan)
Ben 29 oldum ama gel bana sor nasil geçiyor surekli kendimi dinliyorum. Az kaldi sukur yine. Hamile kaldigimdan beri surekli eylulu gorsem diyordum sukur gördüm. Kasimda olur insallah :)
(101 puan)
Doğum nezaman peki kasımdamı gün aldınız mı?
En çok zorlayan ne oldu sizi bende biran önce aralık gelsin diye dua ediyorum.Sağlıklı olsunda tabi en büyük duam o
(366 puan)
Doguk uygulamaya gore 22 kasimda. Ama hersey yolunda giderse allahin izniyle 38.hafta gibi sezeryan istiyoruz doktorumuzla daha konusmadik. O zaman 8 kasima denk geliyor. Benim kaygi bozuklugu cok etkiledi birde masabasi calisiyorum gun icinde cok yoruluyorum oturmaktan. Kasilmalarim oluyor buna bagli onun disinda bebekte bisey yok sukur.
(101 puan)
Aynen bende masabaşında çalışıyorum ekimde izin alacağım artik zor oluyor çünkü.Çabucak geçer zaman inşallah zaman hepimiz için.Bişey sorabilirmiyim? Nefes darlıığınız oldumu için ,olduysa dayanılmaz seviyedemi oluyor ben nefes alamzsam sonunda bayılıp düşersem biryerde diye çok korkuyorum.O boyutta oluyormu nefes darlığı.
(366 puan)
O boyutta olmuyor sanki kosmussunda yorulmussun gibi oluyor. En fazla 5-10 dakika oluyor o kadar abarti bisey degil yani ama sen kafana takarsan panik atak arttirir bu sorunu dusunmemeye calis. Birde ben cok kilo almadim o da etkili oldu.ne kadar az kilo alirsan etkileri o kadar az yaşıyorsun.
0 oy
(185 puan)

Bende sezeryan istiyorum normal doğum hiç düşünmedim hem cesaretim yok hemde bebek  2 dakikada alınsın ben 1 hafta ağrı çekmeye raziyim diyorum.o strese  girmek istemiyorum

(129 puan)
Bende sırf kaygı bozukluğu sebebiyle bebeğin kafası da büyük olduğu için sezeryan olcam insallah garip duygular içindeyim
(50 puan)
Allah yardımcı olsun
(185 puan)
Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
(101 puan)
Allah yardımcı olsun.Sağ sağlığım sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah
(50 puan)
Amin cnm insallah

İlgili bir soru bulunamadı

649,956 soru

3,423,143 cevap

4,255,020 yorum

183,693 üye

...