0 oy
383 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (157 puan)
Kullanan varsa fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum 

4 Cevap

0 oy
(620 puan)
Canım her markanin her ürünü güzel olacak katkısız olacak diye bir şey yok . Ben instagramda muhendisinoglu diye bir sayfayı takip ediyorum içerik değerlendirmesi yapıyor bence oradan bakıp fikir sahibi olabilirsin
(157 puan)
Teşekkür ederim bakayım oraya ben de . Artk alışveriş yapayım diyorum .
(620 puan)
İyi yaparsın canım ancak bitiyor . Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar (ʘᴗʘ✿)
(157 puan)
30. Haftadayız hala erken mi diye tedirginim heveslenmeye korkuyorum galiba
(620 puan)
Yok canım erken değil korkma bence bu korku Allah korusun kötüyü çağırır. 33+6 yim aşılama ile hamile kaldım inan ilk aydan beri az az aldım . İyiki almışım. En sona beslenme ve banyo malzemelerini bıraktım insan o kadar kararsız kalıyor ki. mesela hastane çantasına biberon alacağım ne olur ne olmaz onda bile kaç markanın kaç çeşit ürününü araştırdım bir türlü karar veremiyor insan. Bu arada şampuanı hiç aklıma gelmezken e bebek den aldım katkisizlik ve fiyat olarak en iyisi idi pembe ve mavi renk vardı ikisinin de kokusu çok güzel. Dediğim muhendisinoglu nda tavsiye edilen ürünler arasında
-Reklam-
0 oy
(144 puan)
Ben ıslak mendilini yenidoğan olanını ve doğumdan itibaren şuan 2 yaşında oğlum unibaby yenidoğan köpük şampuanını kullandım ve çok memnun kaldım. Herkesde farklı olabilir ama özellikle bu dediğim şampuanın köpük olması hem çok kolaylık hem çabuk durulaniyor ve çokta memnun kaldım. 
(157 puan)
Teşekkür ederim.  Bez , şampuan vs . Bebekten bebeğe  değişiyor sanırım.  Deneyerek öğrenicez.  Sadece uni baby nin göz yakıyor diye duydum . Kullanandan sormak istedim aslında.
(144 puan)
Aynen. Herşeyi deneyerek öğreniyoruz.  Ama dediğim gibi ben 2 sene doğumdan itibaren bu bahsettiğim şampuanı kullandım ve göz yakma,alerji vs hiçbir zararını yan etkisini görmedim.  Ki oğlumun teni çok alerjik ve hassas olmasına rağmen. Cokta memnun kaldım. Bezi başta sleepy kullanmıştım sonra neden bilmiyorum ama çişi çıkmaya başladı dışarı ve primaya geçtik.
0 oy
Muhendisoglunu takip etmeni tavsiye ederim canım her markanın her ürünün değerlendirmesi var 
0 oy
(1,106 puan)
Islak mendil şampuan uni baby aldım gayette memnunum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 331 göst.
0 oy
8 cevap 174 göst.

653,976 soru

3,438,948 cevap

4,272,477 yorum

184,786 üye

...