0 oy
294 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)

Merhaba arkadaşlar ben cmrtsi salgın bir hastalıktan dolayı acile gittim önce gebelik testi yaptırdım ve kan tahlil sonucunda gebelik değerlerin yüksek dedi dr ve hiç bir işlem yapmadan geri gönderdi bu durumda bir işlem yapamayız dediler ve geçtiğimiz haftanın perşembesi ve cumasında benden kahve rengi leke geldi bir iki kez iki gün içerisinde dr söyledim gebelikten dedi ve iki gündür hasta yatıyordum bu gün adet oldum acile gittim aynı doktora denk geldim beni kadın doğuma başka hastaneye gönderdi düşük varsa durdurabilir diye başka hastaneye gittim ultrasyonda gebelik gözükmedi kan tahlili yaptırdı ve sonuçta dr bana şöyle dedi gebelik yok vardıysada düştü demek hangisine inanacağımı şaşırdım 15. 20 günlük gebelik düşük olabilirmi böyle bir durumla karşılaşan oldumu kafam karışık beni aydınlatırsınız inşallah uzun oldu hakkınızı helal edin. Saygılar

2 Cevap

0 oy
(222 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Büyük ihtimal düşük yapmışsın canım geçmiş olsun :(

(11 puan)
Saol canım kötü bir durum oldu eylül 1 i evlilik yıl dönümümüzdü eşime süpriz yapmıştım ama bu gün gebelik yok dedim çok üzüldü. Sağlık olsun..
(222 puan)
Bende bir ay önce düşük yaptım hamile olduğumu sadece 3 gün yaşadım benimki de hemen düştü ama herşey Allah'tan üzülmeyin yine olur inşallah kanamanin sona erince doktora gidin rahmi kontrol etsin hamileliği hazır olup olmadığını ogren ve yine deneyin :)
(11 puan)
Tabbiki verende Allah alanda yine Allah sağlık olsun yeter. Adet dönemim bitince bende öyle düşünüyorum uzman bir doktora görünmeyi cvlar için teşekkür ediyorum..
(222 puan)
Rica ederim ne demek tekrar geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(44 puan)

Kimyasal gebelik gecirmissiniz benimde başına geldi kanda yükselen beta hcg degeri  gebelik var denildi 1hafta sonra adet kani ile düşük yaptım kan değerleri çok yukselmeden geri düştü muhtemelen sizde de böyle olmuş geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 231 göst.
0 oy
6 cevap 282 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
4 gün önce Doğum kategorisinde Melek59 (2 puan) sordu

650,489 soru

3,425,227 cevap

4,257,504 yorum

183,824 üye

...