0 oy
546 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (921 puan)

Malum bayram . Büyüklerimin mesafeli olmak şartıyla ellerinden öperim küçüklerimin gözlerinden :) köye gidilecek Ankaradan Yozgata eşimin ailesi orda . Dr yola çıkamazsın kağıdı verir mi hiç sorun yokken bunu dr a nasıl söylemeliyim . şu zamanda gitmek istemiyorum zaten normalde de istemiyorum nasıl isteyebilirim dr dan. Ailevi şiilere girmeden. Eşim gitmek istiyo tutmuyorum ve otobüsle gidilecek . nası gitmeyebilirim dr a söyleyebilirim nasıl :ermm:

Gebelik haftası 18.3

6 Cevap

0 oy
(814 puan)
Anlat doktoruna açık açık gitmek istemiyorum falan de virüs var gibisinden bı kağıda yazsın yolculuk yapamaz diye altına da kaşe sini bassın:)
(921 puan)
P.tesi sonuç göstercem başka dr a gitcem yine de verir mi acaba insafiyetine kalmış tabi ama gerçekten korkuyorum 4.5 yaşında da oğlum var . annelerle sohbet bölümünden bişi okudum tamamen kitlendim. Yazmazsa nası uydurabilirim delilli olarak.
-Reklam-
0 oy
(143 puan)
Otobüs yolculuğu yapmak istemiyorum virüs den dolayı korkuyorm de rica et bence yapar Bi güzellik :) 
(143 puan)
Senin yapmana gerek kalmadan doktor verecektir merak etme canım. Bayram olsa da olmasa da meraklı değiller katılıyorum sana inşallah istediğin olur gtmezsn
(921 puan)
Allahım inşAllah ya . dua edin. Allah bizi sevdiklerimizi korusun bitsin gitsin şu illet amin. İnşAllah verir inşAllah.
(143 puan)
Aminnn inşallah canım
(385 puan)
Herhangi bir eczacıya yazdır doktor kabul etmezse ,bi ilaç firmasını herhangi bi eklam kağıdına yazsın aynı okunaksız yazı o geldi aklıma bilmiyorum tabi kaşesiz aynı etkiyi yapar mı?  Ama bence en doğrusu eşinle konuş ikna etmeye çalış
(921 puan)
Duyurdum gitnek istemediğimi mırın kırın etti net şekilde hidicez de demedi bakalım. Oturup konuşcam baktım olmuyo kağıt isticem eczane dr ne olursa.
0 oy
(234 puan)
pandemiden dolayı gitmen zaten yanlış doktora soyle ve otobusle kac saat gidecegini soyle yazar 
(921 puan)
Tühh şansım olsa zaten :) sağolun ilgi alakanız için. Sölicem o vermezse başka dr a gitcem napiim.
(275 puan)
5 saatlik yol demeyin 8 saatlik yol diyin karnimın altında agri hissediyorum diyin o zaman verir hangi hastaneye gidiyorsunuz belki önere bilecegimiz doktorlar vardır
(921 puan)
Ank. Şehir hast gidiyorum öylendicem hiç riske atmadan.
(234 puan)
Naptin kiz raporu alabildinmi
(921 puan)
:D Görünemedim ki sonıç için gitmiştim randevu istediler teh. Yarın gitcem aldım randevu.
0 oy
(787 puan)
Böyle birşeye neden ihtiyaç duydun onu anlamadım. Gitmek istemediğini eşine belirt sen hamilesin seni riske atmaya hakkı yok canım. Ağzın dilin var tavrını koy ya. Hayret bişey neden cekiniyosunki. Yada seni ailene bıraksın o gitsin görsün gelsin. Eşim ailesiyle aylarca görüşmedi sırf beni tehlikeye atmamak icin evlerine gitmedik hasta olmamalarina rağmen. Bir belgeye ihtiyacın olmamalı yani isyerine vereceksin sandım başlığı okuyunca. 
(921 puan)
düzenledi
Ya karışık bi durum biraz beni yalnız bırakma diyo oda çok istemiyo annesi üsteleyip duruyo. Bende bunu düşündüm ağız kavgası yapmak istemiyorum eşimle. Ben hayır dedikçe gitmek isticek laf yapcaklar filan diye. Karışık yeni görüşmeye başladık çünkü.
0 oy
(2,074 puan)
Kuuzum dr normalde hamileler için seyahat edebilir yazısı verir. Eğer bu yaçı yoksa zaten seyaheti uygun değil demektir. Bende bir yozgatlı olarak üzüldüm. Eşinin seni bunları düşündürmesine böyle durumda çok üzüldüm. Doktora anlat durumunu açıkca. Hamile olduğunu ve bu süreçte yoycuyuğun uygun olmadığını kaldıramayaceğını belirt ancak eşin ailesinin bunu anyamak istemediklerini ancak dokton ayzısı olursa anlayabiyeceklerini ifade et. Böye bir rica da bulun. Hamilelek sürecinde takipte ılman girektiği sayahat satıncası olduğunu sen ve bebek için dinlenmeniz gerektiğini yazabilir. Tabi bu resmi bir yazı olmaz ama altına bir kaşesihi basması yeterli  eğer dr  yazmazsa. Git bir tane kaşe laptır dr ve herhangi bir isim yaz küçük bir  kağıda yaz gerekçeni ve altına da kaşeyi yapıştır. Keşke eyin seni bu duruma düşürmemiş olsaydı.
(921 puan)
Zaten ilk haftalarda kanama yaşadım hala karnım ağrıyo otobüs tutuyo . dezenfektr edenlerin iyi olduğunu nerden bilcem brn sıkar geçer irdelemezki belki de. Arayıp sormuyolar bile nası gelceniz diye . inadı tuttu normalde oda korkar hast giderken dk başı arar ama işte nekka ktü olursa olsun annesi görmek istiyo e git diyom yok yalnız bırakma diyo . el gibi zaten annesinin yanında durcamız 1 gün diyo . 1 gün için niye risk aliim bulaşırsa napcam ben . kaynar suda haşlarım hepsini .
(2,074 puan)
Normalde çok istiyorsa ailesi gelsin derim. Ancak salgın varken ve sen hamileyken bu durumu gözetmiyorlarsa bir araya gelmemek daha sağlıklı. Resmen dediğim olacak kafasında eşin neyin inadını yapıyorlar anlamıyorum
(921 puan)
Aynen öyle kaç sene küs kaldık dövüldüten soona 1 senedir görüşüyoz 1 senedir gelmediler biz gittik bayramlara . insan torununu merak eder . insan müsvetteleri . daha geçen aradı durduk yere bedduaları sıraladı nası gidiim bu kadının yanına ben ya . eşime de dedi  Allah sorcak onlara diyo e benim hiç mi gururum yok .
(2,074 puan)
Canım sen öyle böye gideceksin sanırım. Bakıyını değişterip rahat olmaya bak. Eşine de söyle hamilesin öyle hizmet temizlik galn beklemesinler zaten maksat bir arada bulunlak. Mümkün olduğunca keyifli neşeli görün  sen nakadar rahatsız oluyorsanvonlardan onlara senden rahatsızdırlar. Ancak güclü özellikle neşeli keyifli görünürsen üzerine gelemezler. Ayrıca sıcak ilişkiniz olmadığı için evine gelmedikleri daha iyi. Dedğim gibi bakış açını değiştir giderken eşinin gözünde de sen keyifyi pozitif yaklaştıkça olumsuz ve gerilim oluşturmak onlar olacağı için ailesi ila seni sir araya getirmenin maliyeti ona çıkar.
(921 puan)
Banada öyle geliyo gitmek mesele değil araba olsa neyse otobüs beni korkutuyo hem tutuyo hem virüsten dolayı. Yoksa gidince ayne böyle olıyo anlattığınız gibi. Yer içer keyfime bakarım kimseye göz dilde uzatmam işim değil. Bakıcaz bi yol çaresine dtla konuşuyimda.
0 oy
(798 puan)
Normalde sehir disi cikislarda 1 saat yolculuk yapip dinleniyorsun sonra tekrar yani dinlene dinlene gidiyorsun hamilelikte kadar saat nasil gidexesin bide o var benim bildigim bu sekilde dinlenerek yolciljk yap dior dokor bi sıkınti oldugundada zaten bastan soyluyor yolculuk yasak diye sen yinede doktoruna soyle verirsr kagkt verir ama boyle bu tarz bk kagit belge verdiklerini sanmiyorum fakat sen bi rica et doktorundan canim 
(921 puan)
Az saat değil ki sürekli otırcan otobüsle 5 saat insanlarla aynı havayı solucaz. Bu şekilde isticem zaten ağrılarım var

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 241 göst.
0 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
6 cevap 173 göst.

652,031 soru

3,431,302 cevap

4,264,045 yorum

184,286 üye

...