0 oy
266 göst.
Doğum kategorisinde (217 puan)

Günaydın anne adayları. Bir kac gündğr akıntı vardı. Son 2 gündür su gibi akıntı vardı. En son dün aksam pes pese pantolonumun agasını ıslatacak kadar su geldi. Ayrıca 1 haftadır adet sancısı gibi sancım var. Dün aksam hastaneye gittim. Doktor ultrasonla baktı. Ultrasonda sancı var dedi doktor. Alttan muayene etti. 2 cm acılma var dedi. Nstye baktı. Öncekine göre daha fazla sancı cıktı. Dogum baslamıs dedi ama ne kadar sürede olur bişey demedi. 2 gün 2 saat 2 hafta gibi. Bugun tekrar gitcem nst ye. Birde kontrol için turnusol lü pes verdi. Maviye dönerse gel dedi. Maviye döndü. Acaba ne kadar sürer dogum olması. Azar azar su gelmeye devam.ediyor. Birden bosalma yok. 

Gebelik haftası 36

2 Cevap

0 oy
(7,364 puan)

Herkesin doğumu bir olmaz san cin ne zaman artarsa açılman ne kadar sürede olursa o zaman olur doğumun bağdaş kurup catini genislet imkanın varsa ılık bir duş al doğumu kolaylaştırır insallah bir avazda kurtulursun 

(217 puan)
Bagdas kurup oturmaya calısırım. Sıcaklardan dolayı hep dus alıyorum. Tavsiyelerin için tesekkürler
(7,364 puan)
Rica ederim canım allah yardincin olsun
(217 puan)
Merhaba. Bu soruyu yazdıktan sonra hastaneye gittik. Su azalması oldugu için ve acılma olmadığı için acil sezeryanla dogum yaptım. Doktor su azalması sebebiyle her sancıda kordon sıkısıyor ve kalp atısını düşürüyor dedi. Sana Suni sancı veremem bebegi etkiliyor. Almamız gerekiyor dedi. Ve epidural sezeryanla dogum yaptım.
(7,364 puan)
Gözün aydın canım benim rabbim mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)) iyi günlerini goresin inşallah bebeğinin acısını göstermesin rabbim ben de bu gün test yaptım ikinci bebeğim e hamileyim insallah kan verip kesin ogrenicem =))
(217 puan)
Cok sevindim adına. Allah tamamına erdirsin inşallah. :))
(7,364 puan)
Amin insallah canım çok sağol :)
-Reklam-
0 oy
(807 puan)

kuzenm oyle oldu canm sabh gtti 2 cm aclma var dedi aksam 9 gbi sancisi geldi yatisni yaptılar sabh 11 gbi dogm yapti

(217 puan)
Hemen ilerlemiş. İnşallah benimde hemen ilerler. Gerci haftam daha erken ama. Yinede su gelmesi tedirgin ediyor

İlgili bir soru bulunamadı

652,790 soru

3,434,362 cevap

4,267,603 yorum

184,483 üye

...