0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (406 puan)
Kızlar hem normal hem sezeryan yaşayanların tavsiyelerini merak ediyorum ilk gebeliğim hep sezeryan istedim ama doktor normale ikna etti merak ediyorum ikisini de yaşayanların düşüncelerini 33 haftalığım 

5 Cevap

0 oy
(1,643 puan)
İkisinide yaşadım ilki sezeryan dı açılmam olmuyor dediler paldır küldür sezeryana aldılar ne olduğunu anlamadım ağlaya ağlaya girdim sezeryana çok tatlı bir kızım oldu ama benim için çok travmatik bir doğum oldu hala hatırlamak istemiyorum. 2. Doğumum maalesef bebek öldüğü için normal oldu ama gerçek doğumu ozaman yaşadım ben doğum yaptım dedim. Aslında 2. Benim için travmatik olmalıydı ama olmadı. Şimdi 3. Yü bekliyorum normal istiyorum inşallah Allah izin ederse normal yapacağım :)) 
-Reklam-
0 oy
(686 puan)
Normal doğum sezaryenden çok çok daha iyi canım bebekle ilgili bi sorun yoksa herşey normalse kesinlikle normal doğum yap derim. İnsan neden kendini kestirmek istesin ki yoksa ben ilkini normal doğum yaptım ikincisi de normal olacakken sezaryene döndü ve psikolojim bozuldu. Çok şükür oğlum kurtuldu tabii ama normal doğum tek tercihimdir. Hemen ayağa kalkabiliyosun normal yaşamına devam ediyosun ama sezaryende acıyla uyanıyosun ve bütün ağrıların geçmesi 2 ay'ı buluyor. Sezaryende bebeği hemen emzirmek bile çok zor oluyo
0 oy
(758 puan)
Herkesin dogumu farklidir normal zor gecip sezeryan kolay gecebilir ya da ayni sekilde sezaryen dogum kotu gecip normal cok iyi gecebilir.Bu tamamen sizin vucut yapiniz ve agri esiginizle alakali baskasinin dogumuyla bir baskasinin dogumu kiyaslanamaz bile.
0 oy
(107 puan)
Bende iki doğumuda tattım gerçekten normal doğum derim  
0 oy
(1,697 puan)
Ben tercihimi sezeryandan yana kullandım hiç de pişman olmadım vajinal doğum beni hep korkutmuştur ..Hakkinsa hayırlısı ne ise o olsun..

İlgili sorular

653,507 soru

3,437,162 cevap

4,270,584 yorum

184,677 üye

...