0 oy
594 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (64 puan)
Arkadaşlar , 7 haftalık hamileyim. Tek bulantı ve kusma sebebim "kıl" . 2 haftadır kabusum oldu kıllar. Bırakın kıl görmeyi adını bile duyduğum an inanılmaz bulanıp kusuyorum. Şu an bunları bile zor yazıyorum. İşin kötü tarafı saçlarım uzun ve dökülüyor. Biliyorum psikolojik  çaresi de yok ama rahatlamak için yazıyorum. Bir tavsiyeniz olursa da çok sevinirim. 

3 Cevap

0 oy
(865 puan)
Prilam. Beni az da olsa kendime getirmişti. Hos 28  haftadayim hala sabahlari kusuyorum. Ama prilam rahatlatiyor
(64 puan)
Denedim ama malesef olmadı.  Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,643 puan)
Kardeşim mecbur katlanacaksın ben nelerden tiksinmedimki sesten rahatsız oldum bu gebeliğimde ne olur yüksek sesle konuşmayın ses yapmayın diye yalvarıyordum kokulardan bir çok şeyden yaa.. Ağır geçti bu gebeliğim ama hormonlar varya o hormonlar onlar yükseldimi hiç bir çaresi yok maalesef. 5 aydan sonra saç dökülmesi duracak o ara bulantılarda azalacak hormonlarınız bir miktarda olsa normale dönecek. Biraz sabretmeniz gerekiyor. Allah yardımcınız olsun inanın sizi çok iyi anlıyorum sürekii kustum ben 5 ayıma kadar çok şiddetli bulantılarım vardı hiç geçmeyecek sandım doğursam bile bulantı kusma kalacak sandım şuanda 7 aylık olucaz hala inanamıyorum o bulantıların geçtiğine ve ben tam 5 aydır konuşamıyorum aşırı tükürük salgısı yüzünden inanın doktor dışında evden çıkamıyorum sosyal hayatım sıfır eşim yanımda ona mesaj yazıyorum işaret diliyle anlaşıyorum sadece bişey yiyip içerken konuşabiliyorum onun dışında konuşamıyorum kendi doktorum bi çare bulamadı kulak burun boğaz a gittim psikolojik dedi aslında değil ama anlatamadım derdimi buda çok nadir görülen bir şey ama benim başıma geldi doğuma kadar çekicem diye kendimi avutuyorum. Sizde söyle düşünün geçecek diyin. Ve gebeliğinde ne hastalıklar la uğraşanlar var hamdolsun sonunda çok büyük bir mutluluk var inşallah 
(64 puan)
İnş bugünler geçecek. Ben de bir an bu durumu sadece ben mi yaşıyorum diye düşünüyordum. Çok şükür geçecek. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
0 oy
(206 puan)
Canım başka şeylerle uğraş aklına getirme eğer saçların uzunsa ör saçlarını en azından az dökülür bulantı hapı kullan bende herşeyden tiksinirdim giydiğim kıyafeti tekrar giymek istemezdim tiksinirdim sabır biraz inşallah biran evvel geçer :)
(64 puan)
Geçecek inş. Her şey bebeklerimiz için. Yeter ki onlar iyi olsun. Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.
21 Temmuz 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde _gulbeyazyldz (23 puan) sordu
0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.

654,764 soru

3,441,832 cevap

4,275,828 yorum

184,987 üye

...