0 oy
958 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (33 puan)

Kizlar...

Ya oto koltuk, kanguru veya sling , mama sandalyesi ve oyun halisi alma konularinda cook kararsiz kaldim. 

Sizler bu saydiklarimi nereden ve kaca aldiniz? Tavsiyelerinizi 4 gozle bekliyorum.. 



9 Cevap

0 oy
(567 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Kanguruyu solomombaby den aldım canım yenidoğan aparatlı. Çok tavsiye edilen bir marka ve kaliteli zaten. Bebek arabasını da ebebekten baby&plus hero travel sistem aldık. Hem puset hem oto koltuğu oluyor bir parçası. Oto koltuğu açısından çok büyük değil 6 aya kadar kullanıp sonra ayrıca oto koltuğu almayı düşünüyorum. Diğer parçası da büyük bilirsin zaten yeni modellerden. İkisini de tavsiye ederim. Mama sandalyesine daha zaman var 

(33 puan)
Duymustum kanguru icin... Insallah memnun kalirsin. Esim cok hevesli kanguruyu takip gezmelere :)
Ben de e bebekten kraft aldim bebek arabasi, ilk 1 sene kraftciyiz.. Oto koltuguna herkes farkli yorum yapiyor. Fiyatlar da pek uygun degil. Simdi indirim varken kacirmak istemedim.
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan)

Mama sandalyesini nie simdiden aliyosun ikeada var mama sandalyesi uygun fiyatlı oto koltugu maxi cosiden alicam ben kanguru ergobaby sling alirmiyim bilmiyorum oyun matida unigonun alicam allahim izniyle

(1,440 puan)
Sling almayi dusunmuyorum. Kanguru kraftin almis esim. Mama sandalyesi icin bencede erken. Oto koltugu almadik henuz
(33 puan)
Temel eksikleri bunlar kaldi. 38.haftamdayim. Kizim geldi gelecek. En azindan nedir ne degildir sormak istedim. Saglikla kullanmayi nasip etsin allahim
(2,467 puan)
Allah yardimcin olsun insallah bi avazda kurtulursun
(33 puan)
Amin insallah.. Hepimizi saglikla o gune sabirla kavustursun
(74 puan)
Bende maxi cosi den aldım
0 oy
(379 puan)

Bence bu yazdiklarinin hicbiri simdiden alinmamali. Kanguruya yebi digani koyamazsın.  Biraz eklemleri kemikleri gelismeli buyumeli. O zaman geldiginde de kista mi yazda mi olucaz bebekler kac aylik olucak ona gore ergonomik uygun kanguru alinmali. Ben bebegimle magazaya gidip kanguruya onu koyup deneye deneye alma taraftariyim...... oto koltugu zaten 1 yil sonra. Ilk 1 yil aracta pisete oturtuluyor.... mama sandalyesine gelirsek zaten ilk 6 ay sadece anne sutu olmali su bile yok. Ek gidalar 6 aydan sonra.... oyun halisi da ayni sekilde cok istersen ana kucagi al ama onun faydasini gorebilirsin dogduktan sonra da. Ama tum bu yazdiklarinin en yakin kullanim zamani en az 6 ay sonra :)

(379 puan)
Canim benim heyecan ve telas baslamis sanirsam :) benim de ilk gebeligim 36. Haftama girdim. Ama sakin :) bazi seyleri de bebek dogduktam sonra almanin onu kucagina kocani koluna takip alisverise cikmanin guzelligi de bi baska olur ;)  ben biberon bile almadim pskolojikman . Esime dedim once emzircem hic ihtiyacimiz olmicak... baktik oldu eczaneden hemen aliverirsin diye. Gerekli seylerini al yeni dogan icin odasini besigini yap pusetini fln hazir et yeterli . Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin vakti saatinde insallah
(33 puan)
Muthis yazmissin. Nasil iyi geldi okuyunca..!
Insallah insallah insallah :) sevdim seni kiz annesi..
(379 puan)
Haahaaa asil sen cok tatlisin sevdim kiz seni annesi diyince bana mi diyor ne diyor dedim bi an :) o zaman kafa yapilarimiz uyusuyordur . Her hamile benzer seyleri yasiyor elbet ama herkesin yaşadığı farkli tabi :) ben de zor tutuyorum kendimi bisiler almamak icin o yuzden cok iyi anladim seni :)  sen kac haftaliksin ? Kiz mi erkek mi
(33 puan)
38. Haftamdayim. Son gunlerim :) ve bende mutlulukla soyluyorum ki KIZ annesiyim :)
(379 puan)
Hadi bakalim guzel kizlarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah :) hayirli dogum diliyorum...
0 oy
(3,293 puan)

Eğer doğum yapmadıysanız,su anda çok gereksiz bence , alsan da ne ise yarayacakki

(33 puan)
Bilgi amacli
0 oy
(781 puan)

Arac varsa oto koltuğu sart ( sahibinden den 2. El 100 lira pie cardin  ) 

Kanguruyu markete saglık ocağına yakın yerlere veya gezmelere giderken (yurume mesafeli  ) rahat kullanım oluyor bebek orada bile uyuyor kesinlikle tavsiye ederim her yerde rahat kullanıyorsun (e bebekden chicco 79 lira ) 

Benim oğlum mama sandalyesini 1 ay bile kullanamadı cok cabuk sıkıldı oturmadı (hediye geldi ama ablam 70 liraya almıatı kendısıne lokantalardakı sandalyelerden benimki. Biraz daha agırdı daha buyuk ayakları tekerlekli ayarlamalı) 

Oyun halısı cok aktıvıtelı olursa eger ilgi acısından cok rahat olacağını duydum kendim kullanmadım

Benim deneyimlerim bunlar canım sımdı 2. Gebelıgım hepsi hazır duruyor saklamıştım kimseye vermedim =) 


(33 puan)
Oh mis.. Detayli bilgi icin tesekkur ederim.
(781 puan)
Rica ederim canım mutlu hazırlıkların olsun
(781 puan)
Oto koltuğu almayı dusunuyorsanız sahıbındene bakın derim cok ıyı durumda olan lar var yoksa cok pahalı oluyorlar
0 oy
(776 puan)

2. bebeğim olacak.onceki çocuğuma kanguru ve sling hariç hepsini aldim .buna da almak isterim ama oto koltuğu 6. aydan sonra alırım, oturabileceği zamanlarda yani(arabaya sık biniyoruz ve ailelerimiz uzakta olduğu için aile ziyaretine uzun yola çıkıyoruz bu arada)

ebebekten baby plus aldim ama pahali maglesef. iyi bir oto koltuk ama performans/maliyet oranına bakarsak okadar iyi değil. yani başka markalar da bakılabilir. otokoltugunda emniyetten sonra en önemli şey uyurken arkaya doğru yatıp yatmamasi bence.

mama sandalyesi chicconun hediye gelmişti ama rahat da olsa basit de olsa çocuk çok fazla içinde oturmuyor( genel gozlemim) onu ben de başkasına vermiştim, buna kolay temizleyebilen,kumaşı olmayan basit bir şey alacağım ( 6. aydan sonra)


oyun halısı 3. aydan sonra kullanılıyor ama oyun halısında da çok vakit geçirmiyorlar bence. yine de oyun halisindaki oyuncaklarla büyüyene kadar oynayabiliyorlar. alınabilir diye düşünüyorum . 

bunda kanguru aldim ama daha denemedim.ondan yorum yapamiyorum

(33 puan)
Bende henuz almadim hic birini.. Oto koltuklar cok pahali. Hangisine yonelmek lazim bilemedim. 36 gunluk oldu kizim. Suan ana kucagi bizi goturuyor 13 kiloya kadar. E bebekte kampanyalarin oldugu bir vakitte secerim birini.. Oyuncaklara ilgi basladi ama oyun halimiz yok :)
0 oy
(1,461 puan)

Kanguru babalin baby 130 tl.Şimdilik sadece bunu aldım mama sandalyesi marketlere geliyor oralardan almayı düşünüyorum,oyun halısı ise arastrdgm kadarıyla ortalama 100-150 tl

(33 puan)
Kangurudan memnun musun?
(1,461 puan)
Daha bebeğim doğmadı ama hoşuma gitti benim
0 oy
(7,364 puan)

Hiç birini bebek doğar doğmaz almadım öncelikle canım çünkü hiç lazım olmuyor :) sonra oto koltuğu eşimin arkadaşından hediye geldi ana kucağını babam 150 ye aldı mama sandalyesini 45 tl ye şok marketten aldım kanguru kullanmadım bebek arabasını ablamdan aldım onu da 10 sene önce 1500 e almışlardı pierecarden den 

(33 puan)
Ben ilk hazirlik yapanim benden Kardeslerime kalacak o yuzden hersey bana bakiyor.. Almadim henuz cunku suan cingoz recai dedigim firildak kizima bakiyorum tum enerjimle :)
0 oy
(1,354 puan)

Ben oyun halısını bebiş 2-3  aylıkken falan alıcam ancak oynamaya başlıyor çünkü.Tıny love marka alıcam arkadaşlara hediye almıştık bayıldık bence bütün markalara 10 basardı.Mama sandalyesini de 6 aylıkken alıcam bakalım yani daha çok var. Ana kucağını aldım cbx marka travel sistem.

(33 puan)
En kullanisli mama sandalyesi ikea imis.. Herkes bana onu onerdi canim.. Bilgin olsun
(1,354 puan)
Teşekkür ederim aklımızda olsun.

650,928 soru

3,426,953 cevap

4,259,436 yorum

183,975 üye

...