0 oy
916 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (68 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar 8.5 aylık evliyim. 5 sene sevgiliydik sonra evlendik. Ve hukuk fakültesi 1. Sinif öğrencisiyim.  dün hamile olduğumu öğrendim. Ve eşim hiç sevinmedi hatta endiselendi korktu sasirdi. Yasamadigi tek duygu sevincti. Biz korunuyorduk. Planli ve beklendik bir gebelik degil bende sasirdim ama cok mutlu da oldum. Bana devamli ben hazir degilim dedi. Ben okulu cok zor kazandim . Ve hep esim destekledi . Okul hayatin bitti dedi. Onca cabamiz bosa gitti dedi. Yani bende hazir degildim ama dusuncesi bile guzel birsey. İnsanlar yillaeca ugrasiyorda Allah nasip etmiyor. Ne guzel bize aratmadan verdi.  Ne yapacagimi bilemedim cok uzuldum boyle dusunmesine. Daha keseyi bile goremedik o kadar kucukki. Haftaya sali gorebilecegiz. Esim sanki istemiyor . Ne yapabilirim bu konuda ? 
Kapatılma nedeni: Sohbet içerikli konuları sol üst köşedeki sohbet bölümünde sorabilirsiniz

6 Cevap

0 oy
(627 puan)
Karnın büyümeye başşadıpın bebeğini hissetmeye başladığında eşine dinlet bak yekme attı de gl berabr dinleyelim izleyelm de. Oda günden güne alışır. Bide doğdumuydu sen o zamn bak. Niye böle düşndm diye kızar kendine.
(68 puan)
Bilmiyorum cok uzuldum boyle dusunmesine napacagimi bilemedm
(627 puan)
Üzülme gün geçtikçe düzelir elbt. Zamn herşeyn ilacıdır untma ;)
-Reklam-
0 oy
(2,186 puan)
biraz bekle canım alışır bence keseyi falan kalp atımnı duymaya gittiğinde onuda götür bence
0 oy
(280 puan)
Bi sey diycem cnm ben azeriyim.oyle bir guzel duyguyu sevinmemek olurmu istemiyordusa nədən evlendi acaba sinirlendim şuan vallahi
0 oy
(672 puan)
Karnnda olfugu anne anneye o duygu geliyo ama baya o duygu kucagina alinca geliyi canm cok pisman olucak esinn ama simdi takma sen.
0 oy
Postun kapanır şimdi...
0 oy
(54 puan)
Zaman geçtikçe ister bence benim eşim ben yeni doganlari sevemiyorum kucağıma alamam diyordu ama doğduğu ilk günde aldı kucagina hatta öptü annesi bile çok şaşırdı bence oda degisir hic birseycikde olmaz ya hazır değilim demek de nedir ya bir yerden başlamak lazım

654,729 soru

3,441,733 cevap

4,275,745 yorum

184,979 üye

...