0 oy
309 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (261 puan)
Kizlar tiroid hastalari patlican yerse yukselirmi tiroidi benim ki en son 3,77 cikmis az once yedim bilerek canim istedi ilac kullaniyorum biyerde gormustum ama yinede yedim iste simdi tedirginim bilgisi olan bilgilendirsin lutfen tesekkurler.

2 Cevap

0 oy
(89 puan)
hamilelik öncesindede tiroit hastasıydım. atlattım. hormonlar dolayısıyla hamilelikte yine başıma  bela  oldu tiroitler. ilk defa patlıcanın tiroidi etkilediiini duydum. ilaç kullanıyorsan sorun olmaz. 9 haftalıkken 16 çıkan tiroidim bu hafta 2.3 çıktı her hafta patlıcan yerim. bence sıkıntı yapma.
(5 puan)
Selam canım patlıcan ya da farklı bir besin o kadar etkilemez ben çok uzun zamandır ilaç kullanıyorum tiroidleri kontrol ettir sürekli ilaç kullan ve iyot alımı çok önemli ama muhakkak endokrnoloji doktorun olsun ben 39. Haftadayım bekliyorum hala kızım doğmadı ilk gebelikte ben de 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu benim dr tiroid çok önemli euthyrox 50lik kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi 125 mg a kadar çıkardı doktor her ay kesin testlerini yaptır. Patlıcan da sorun olmaz ye ben her hafta yedim karalahana gibi yiyeceklerden uzak durmak gerek ama o da sürekli yersen sıkıntı
(261 puan)
Tesekkur ederim almanyada yasiyorum bende 25 milimle basladim gecen kan verdim her sabah 2 tane aliyorum simdi 50 milim yani bakalim hayirlisi hamile kaldigimda bilmiyordum troidlerim oldugunu ama yinede hamile kaldim insallah yine sorunsuz kalirim cnm cok tesekkur ederim sagol
(261 puan)
Hasiş- Anladim cok tesekkur ederim simdilik kadin dogum doktoruna yaptirdim testlerimi ilac verdi en son 50 milime cikartti hamile kalinca tekrar gel dahiliyeye gondericem ozaman demisti sen neden dusuk yapti tiroidtenmi cnm banada baska bi doktor tiroidten durmus olabilir demisti
(89 puan)
benim düşüklerim kimyasal gebelikti. daha kese olmadan düştü. adetim 10 gün grciktğ test yaptım pozitifti. 5 gün sonrası adet gibi kanamam oldu ve gitti.
(261 puan)
Cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda kucagimizi dolduursun bizim ve bizim gibi olanlarin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
-Reklam-
0 oy
(1,495 puan)
Lahana, broķoli, enginar, turp, cilek gibi seyler yukseltiyor da patlicani ben de duymadim canim. Ama cok kafana takilacaksa az ye canim. 
(261 puan)
Oyle yapicam tesekkur ederim cnm

İlgili sorular

649,904 soru

3,423,007 cevap

4,254,872 yorum

183,682 üye

...