0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (274 puan)

Bayanlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacum var hepinize hayırlı bayramlar öncelikle .Bayanlar benim Dünden beri karnımın içi açıyor ya sanki yara varmış gibi içimde bazen bıçak saplanır gibi oluyor bazende çok acıyor .Bu sabah Eşimle evi temizledik sağ kasıgımda sürekli bi acı oldu agrı degil ama kızlar acıyodu oradı sanki bebegim otaraftaymışda bişeyleri çekiyomuş gibi .Sizlerinde böyle oldumu yada oluyormu karnımın içi halen acıyor grnelde geceleri olurdu bu acı ama şimdi artık gün boyu olmaya başladı .?

Gebelik haftası 12+2

2 Cevap

0 oy
(130 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

rahim büyüdüğü için olabilir kaslar da geriliyor sonuçta, büyük ihtimal normaldir, özellikle kasık acısı olurmuş, o haftalar da benim de öyle acıyordu, altı sene önce sezaryen olduğum için acıyor diye düşünüyordum, yorulduğunda ya da kendini çok dinlediğinde psikolojik olarak da olabilir, çok rahatsızlık veriyorsa muayene ol, için rahat etsin. 

-Reklam-
0 oy
(21 puan)
13 haftalik hamileyim benim de yoruldugum zaman agrim oluyor cok asiri degil ama suan bile var. Fazla yorma kendini doktoruna da gorun ihmal etme ama cok siddetli olmadigi ve kanaman olmadigi surece korkma 
(274 puan)
Yok zaten okadar şey degil yani bian oluyor cok acıyor bian oluyor geçiyor anlmadım zaten

644,055 soru

3,401,774 cevap

4,229,042 yorum

182,131 üye

...