0 oy
787 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (455 puan)

Merhabalar herkese hayırlı bayramlar kimimizin karnında kimimizin kollarında bebekleriyle ilk bayramları benim de oğlum var ilk bayramımız şuan yoğun bakımda küçücük ciğerleri nefes alamıyor erken doğduğu için.. Olsun geçecek bu günler bir küvez içinde çıplak kablolar hortumlar içinde yattığı bu bayramı saymıyorum bir dahakine benim Göktuğum da kollarımda olacak inşallah.. Rabbim mübarek günler hürmetine yavrularımızı esirgesin bize bağışlasın benim oğluma da şifa versin kucağıma alayım artık.. Dualarım sizinle sizin de dualarınız oğlum Göktuğumla olsun inşallah .. Hayırlı bayramlar güzel analar  ❤

Gebelik haftası 35+0 doğdu

14 Cevap

+1 oy
(19 puan)

Tez zamanda sağlığına kavuşup kollarınızda olur ınsallah.rabbim dualarımızı kabul etsin.bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine.ranbim tüm yavrularımıza şifa versin.

-Reklam-
+1 oy
(432 puan)

Rabbim yavruna saglik versin sizlere bagislasin canim benm elbette gecicek bu gunler Rabbim bizlerle. Hayirli bayramlar

+1 oy
(2,186 puan)

Allahım tez zamanda ana ile oğluşunı kavuştursun inşaallah tez zamanda kucağına alır kokusunu içine çekersin inşallah bol bol dua edeceğim küçük bebişe

+1 oy
(26 puan)
Allah acil şifalar versin cnm. Bende bebegimi bekliyorum hayirlisiyla bayramdan sonra insallah  37+1 deyiz ve evden uzaktayiz inşallah hayirlisiyla evimize döndüğümüzde gelir. Hayırlı bayramlar olsun hepimize..
+1 oy
(170 puan)

Kiyamam Allahin izniyle tez zamanda saglikla alin insallah kucaginiza cani gönülden diliyorum Rabbim kimseyi evlatla sınamasın sabirlar diliyorum Göktuğ cok güzel bi isim benim de kizımın adi Göksu  . Allahim yardimciniz olsun insallah

+1 oy
(111 puan)

Allahim tez zamanda kavustursun sizi ogluna acil sifalar versin bu mubarek gunde dilerimki oglunla ayri gecirdigin son gunun olsun daime saglikli yaninda olsun :(

0 oy
(365 puan)
Allah acil sifalar versin canim insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde evinize gecersiniz. Alllahim tum annelerile bebislerine saglik versin. Dualarimiz sizinle iyi bayarmlar. 
0 oy
(2,467 puan)

Allah bebigini kucagina almayi nasip eder insallah sag saglim alirsin kucagina allah yardinciniz olsun 

0 oy

Cok duygulandim canim rabbim hayirlisiyla sifasini versin. insaallah oglusunla nice guzel bayramlar gecirirsin dualarim kucuk goktuga . Seninde bayramin mubarek olsun bi an once kollarina almayi nasip etsin rabbim (amin)

0 oy
(73 puan)

En gec haftaya kucagina alırsın canım. Genelde 36 haftaya kadar kuveste kalıyor duyduklarimdan.Rabbim bu mübarek günde yavrunà tez zamanda şifa versin.sağlıklı şekilde kucağına almayi nasip etsin. 

0 oy
(696 puan)
Rabbim inşallah tez zamanda şifa versin çok çabuk iyileşsin kollarının arasına gelsn evine besigine gelsin hemen toparlanır inşallah moralini hiç bozma  asla kötü düşünme aslan Göktüğ ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor size o kadar :))
0 oy
(28 puan)

Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bayramlar. Inşallah herşey yoluna girecektir en kısa zamanda. Iyi düşün iyi olsun.

0 oy
(1,154 puan)

Amin canimm.rabbim.bir an once kucagina almayi nasip.etsin ins...

0 oy
(6 puan)

Rabbim şifa versin insallah. En kısa zamanda yavrunla beraber nice bayramlarınız olsun inşallah.


İlgili sorular

0 oy
8 cevap 680 göst.
25 Mart 2022 Doğum kategorisinde Laremm (212 puan) sordu
0 oy
2 cevap 435 göst.
20 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Demetdemet (47 puan) sordu
0 oy
1 cevap 457 göst.
0 oy
3 cevap 765 göst.

648,948 soru

3,419,416 cevap

4,250,608 yorum

183,430 üye

...