0 oy
485 göst.
Doğum kategorisinde (180 puan)
Kızlar sezeryan doğumda sonda takılacağı için doğumdan sonra elbise şeklinde gecelik iyi olur dediler. Ben de ekru renkte süslü bir şey almıştım. Ama doğumdan sonra beni temizleyip öyle mi giydirecekler bilemedim. Hemen kirlenir mi yani. İlk etapta başka bir şey mi giyeyim. 
Gebelik haftası 38

7 Cevap

0 oy
(158 puan)
Zaten odaya hastane elbisesiyle donersin sonda krda cikartilir ustunu basini giyinirsin kirlenmez yani
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan)
Doğum ve sonrasında odana hastane önlüğüyle alınıyorsun. Temizleyip seni giydirirler veya refakatçında giydinebilir. Ben odaya çıkınca elbise şeklinde olanı giydim amakirlendi. Sonra alt üstlü olanı giydim. Drkanamayı kdtrol ederken üstten bakıyordu bide bez ya da ped ne varsa ona bakıyor aktif kanala var mı diye. Sezeryan olduğu için alt kontroy falan olmadı. Hatta ben odamda koltukta otururken gelmiyti doktor ertesi gün yatağa geçecektim hemen kontrol edeceği için gerek yok deyip otururkehde kontrol ettti. Asıl kohtrol göbekten oluyor eliyle bastırarak kohtrıl etmişti.
0 oy
(1,962 puan)
Bende sonda takmamislardi enteresan.. normal bir pijama giymiştim altlı üstlü. Tabi sonda varsa gecelik daha iyi olacaktır
0 oy
(843 puan)
Sezeryandan sonra uyuşmalatın geçince ayaga kalkıp yürüyecek vakit değişiyorsum cnm bana hemşireler giydirmişti. 
(180 puan)
Hemen giydirmiyorlar mı yani canım? Ayağa kalkana kadar ameliyat elbisesi mi duruyor üzerinde ?
0 oy
(61 puan)
Ben boydan giymiştim ama üşüdüm gece altına böyle bol lastikli alt pijama al muhakkak 
0 oy
Vaalhi canım dedikleri gibi birşey olmadı bende odaya geldim zaten 6-8 saat arası yürümek yok yatakta yatıyorsun üzerine yorgan ortuyorlar giydirmiyorlar.yurumeye kaldiracaklarinda sondayi çıkarıyorlar seni ayağa kaldırıp batikon falan oluyor vücudunuz onu siliyorlar sonra da giydiriyorlar yani elbise tarzı bı gecelige ihtiyaç duymadım ben zaten de almamıştım onda oturup kalkmasi daha zor hemde sezaryen olunca.
0 oy
Canım ablamin şöyle oldu odaya çıplak getirdiler. Ustu dugmeli takim pijamasi vardi. Altini giydirmeyin dediler sadece ustunu giydi. Geceligini sonda cikinca giydi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,012 göst.
10 Ekim 2021 Doğum kategorisinde Mervantis (10 puan) sordu
0 oy
13 cevap 765 göst.
20 Ağustos 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Niloyaa48 (377 puan) sordu

651,112 soru

3,427,668 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...