0 oy
1,283 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)

Kızlar genelde erkek bebişlere hamile olan annelerde ne gibi değisiklikler olur 

Gebelik haftası 21

12 Cevap

0 oy
(175 puan)

Ben 19 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyorum Allah izin verirse. Karnim biraz cikmaya basladi yuvarlak ve guzel bi sekilde buyuyor karnim. Cok sukur cok rahat bi hamilelik gecirdim vucudumda herhangi bir degisiklik de olmadi henuz. Tabi ilerleyen aylarda neler olur bilemem :))

(175 puan)
Evet canim ilk hamileligim
(11 puan)
Bende 21. Haftamdayim karnim normal derecede öne dogru sivri duruyor benimde ilk hamileligim gun icerisinde gayet hareketliyim surekli uyku modum yok cinsiyeti daha ogrenemedim meraktayim :)
Ilk hamilelikte karin cabuk cikmiyor vucut daha sekilli oluyor hem hamilelik daha rahat geciyor bulantilar disinda hamile oldugunu bile bazen unutuyosun =) ama 2.de oyle rahat gecmiyor cnm karin da cabuk cikiyor Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
(11 puan)
Amin canim seninkinide insallah sagsaglim kucağına al
(238 puan)
Bulantiniz cok oldu mu peki ya da kokuya karsi hassas mi oldu oldnz
-Reklam-
0 oy
(111 puan)

Benim karnim sivri cok az basenlerden kilo aldim gerisi gobusten 

0 oy
(2,276 puan)

Sanki basketbol topu yytmusum sivri gobek önden gidiyor :D 37 hafta biticek :D

0 oy
(27 puan)

39 haftalık hamileyim göbeğim karpuz gibi şekli :) genelde erkek bebeklerde anneler güzel olur denilir tam tersi oldu bende sivilceler çıktı yüzümden kilo almadm hep bi yorgnlk filan...

(11 puan)
Iste bazen tam terside olabiliyor ondan tereddütte kalıyor insan bakalım haftaya detayli ultursyona giricem insallah orda belli eder cinsiyetini :)
0 oy
(1,176 puan)

2 oğlum var şimdi kızım olacak inşallah ama hepsinde yarim deniz topu şeklinde oldu.. belkide her kişi kendi fiziksel özelliğine göre karin şeklini alıyordur degilmi :)

0 oy

Benim sanki topu karnıma koymuşsun arkadan hiç hamileliğim belli bile değil sadece karnım top gibi:)

0 oy
(519 puan)

39 hafta mız bıttı ve sadece karnım var Karnım önden gidiyor yanlar fazla dolu degıl sadece karnım var önde 

0 oy
(2,785 puan)
düzenledi

Herkesin hamileligi farklı cnm. Erkek ve ya kız bebek belirtilerinin belli bir sekli şemali yok. Kızıma hamileyken cok rahattim bu daha 14 haftalık anamdan emdigim süt burnumdan geldi :D Erkek hamileliği rahat gecer diye kandirdilar beni benim oğlum cok şımarık:) Ayrıca ikisinde de karnım sivriydi.

0 oy
(2,584 puan)

Bu konularda bi standart yada genelleme yok bence çünkü her zaman kaideyi bozan bi durum oluyor mesela ben erkek bebek bekliyorum nerdeyse 30-31 Haftalara kadar minicik yayvan ve göbek deliğinin altına doğru belli belirsiz bi göbek vardı otururken kimse inanmıyordu hamile olduğuma kalkınca da kız bu yaygın diyorlardı 

33de çocuk tabiri caizse bi anda top gibi olup mideme kadar çıktı hemde sıpsivri oldu son bi aydırda erkek bu sivri diyorlar :)

Kuzum içerde e bi karar verin diyordur kesin 

0 oy
(53 puan)

Karnın sivrilir 

(715 puan)
28 hafta bitcek Allah'ın izniyle öyle abest bi karnım yok biraz biraz beliriyor gibi sağlıkla gelsinler insallahh ilk benimde erkek Allah'ın izniyle
(91 puan)
bel ağrısı yaşadınız mı acaba
0 oy
(365 puan)

Benimde top gibi karnim cikti hic dagilmadi, bulabti kusma olmadi cok sukur arada birseyden tiksiniyordum, goguslerim baya buyudu sutum 16haftadan beri damliyor, ve saclarim deliii gibi dokuluyor :( tum gun tatli seyler canim cekiyor :))

(68 puan)
Cinsiyeti ney  ayseeeee
(44 puan)
Erkek canimmm
0 oy
(214 puan)

Benim karnım kızlarda yaygandı ama bu bebeyim erkek ve ilk göbeyime doğru büyümeye başlad hep öne dogru yani yanlar boştu biraz sivri ve elma gibi parlakk güzel bir karnım var :) Allah yavrularımızı sag salim kucagımıZa almayı nasip etsin:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
29 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde _Papatya_ (38 puan) sordu
0 oy
5 cevap 180 göst.
2 Mart 2023 Doğum kategorisinde Rojbir (54 puan) sordu

647,996 soru

3,415,842 cevap

4,246,308 yorum

183,156 üye

...