0 oy
297 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)

Kizlar esime bebegin cinsiyetini sürpriz yaparak söylemek istiyorum varmi bi oneriniz sizler nasil soylediniz...

7 Cevap

0 oy
(87 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Valla benim yanimdaydi doktorda supriz yapamadim :)))) ama hayalim vardi  cinsiyetine gore oyuncak alip esime hediye etmeyi dusunuyodum basit bisey ama sevimli bence..

-Reklam-
0 oy
(131 puan)

biz balon patlattık ve aile icinde yaptik onu. Doktordan ögrendigimiz gün cinsiyet partisi yaptik cokta güzeldi ailemizle o heycani yaşadık :)

0 oy
(72 puan)

En iyisi beraber öğrenmek bence :) biz beraber öğrendik oğlumuzu ❤️ :) 

(28 puan)
Bende oyle diyorum beraber gidelim die ama esim ben heyecandan bayilirim ben gelmim dio:))
(72 puan)
Eşinizi ikna etmelisiniz :)
(828 puan)
Sen heyecandan bayilirsan ne olacak:) valla ben herkesin tersine bana sürpriz olsun istedim eşime de açık açık söyledim kendi aramızda cinsiyet partilerinde olduğu gibi ya balon patlatma yada kutunun içinden balonların çıkması gibi ama doktorumuz çok sabırsız çıktı ve 11+6da pat diye söyledi ikimize de sürpriz oldu :)
0 oy
(125 puan)

Benim iki çocuğumdada eşim Okadar emindiki erkek olduğuna hiç merak bile etmiyordu yoksa bende ayakkabı alıp iş saatinde resim atmak isterdim o yoğunlukta çok güzel olurdu bizi hayal ederdi ama olmadı :(

0 oy
(1,176 puan)

2 oğlum var bu 3. Gebeliğim dr a bile cümbür cemaat gidiyoruz ... arkadaşlarım parti hazırlığı içine girdi hatta dr a bile arkadaşlarım ve eşimle gittik .. 12 haftada cinsiyeti söyleyeceğini tahmin etmedik açıkçası sormadık ta tam kalkarken kız bebek deyince herkes çığlık çığlığa:))) yani süprizi bize dr yaptı;)

(3 puan)
Ne guzell. Bemimde 2 oğlum var suan 3. Gebeligim ama buda erkek olacak diye dusunuyorum. Allah sagilikli sihhatli versinde raziyim
(1,176 puan)
Yanı inşallah sağlıklı olsunlar yeterki ama insan değişik olmasını da temenni ediyor... ben 3. Dr dan sonra kız olduğuna ikna oldum çünkü kendimi erkeğe okadar adapte ettim ki kız deyince inanamadım
0 oy
(28 puan)

Cok teşekkür ederim kizlar guzel fikirleriniz için artik yapicaz birini bakalim:)

(32 puan)
Esimin dogum gununde randevu alip oglumla birlikte bi umit ogreniriz belki diye gittik ve ogrendik aksama parti hazirliklari yaptim kimsenin haberi yoktu tabi ogrendigimden dogum gunu pastasindan snra cinsiyet balonu almistik onu cikarip herkezi soke edip patlatti kizim olucak allah nasip ederse cok guzel bi ani ve supriz oldu :)
0 oy
(194 puan)
kesinlesince balon patlatmayı düşünüyorum tavsiye ederim size de :)

İlgili bir soru bulunamadı

649,940 soru

3,423,094 cevap

4,254,971 yorum

183,688 üye

...