0 oy
2,352 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (387 puan)
Adetime 4 gun kaldı iki gündür ovulasyon testi yapiyom çizgi koyu çikiyo dün ki de koyuydu bkledigi için rengi açıldı biraz bugün cektim çünkü adete 4 gun kala koyu çıkar mı hamilelik olabilir mi sol kasigim da saga gire daha belirgin bu arada 

3 Cevap

0 oy
(512 puan)
Erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim canım 
-Reklam-
0 oy
(921 puan)
Valla benimkide 2gun kala koyu cikti gebelik testi yaptim silik cizgi cikti erken gebelikte de silik cikti. Simdi kan verneye gidiyorum nolcak bakalim.
(387 puan)
Ayyy canım Allah razı olsun inşallah ya yok bnm evde testim var canim da adet günü çıkar mı ki
(921 puan)
Valla ben 2gun kala yaptim silik cikti. Daha onceki aylarda ovu teatiyle bende baktim gebelik var miydi diye asiri derecede silikti yok gibiydi insan adete yakin yumurtlar mi bilmem ki. Vardir seninde ya bence. Valla ben kendimden hic umitli degildim Allahtan umidimi hic kesmedim oldu cok sukur. Sabahtan yap testi basinda bekleme 3 5 dk sonra git o tamamen pembelik gidene kadar bakma sonra git bak yoksa da Allahtan de insAllah hayirlisiyla vardir. Hissetmiyon mu ilk gebelik mi ben bunu sag tarafimda batma seklinde hissediyom cunku yumurtlama gunude sag tarafim batiyordu.
(387 puan)
Bnm  ilk gebeligim boş gebelik oldu canım 1 buçuk senedir olmuyo bilmiyom ki aslında sol kasigim böyle elleyince çok belirgin şiş diyeri ole değil bi sende bakar mısın canım kasiklarina bastırma ama böyle üstünden gezdir bıçak saplanır gibi saniyelik ağrı girip cikiyodi göğüs ucum sızladı bir kere normal de gogsum olur du ama bu sefer göğüs ucum öyle oldu ama geçti hemen bide bel agrım oluyo ayakta duramiyom bilmiyom ki işte bide mide bulantim oluyo uyandığımda ama çok hafif geciyo kahvaltı yapınca gece de oluyo o bulantı ama sürekli değil o yüzden psikoljik saniyom senle adet tarihimizde aynı bn de 19 mart oldum adet Inşallah sen gibi hamileyimdir ya
(921 puan)
Benimde sag tarafim kucucuk sisik valla baktim zaten agriyinca. Benim de mide bulantim cok az cok nadir onun disinda basim donuyor ayaklarimin alti kayiyor bazen nadir sekilde. İdrara cikiyorum surekli su icmedigim halde. Bide cok afedersin ogrenmeden oncede oyleydi kabizlik gaz skismasi var. İnsallahh Allahim vermistir sanada. Cok kasma birak Allaha. Dua edicem sana.
(387 puan)
Özelden yaziyom canım sana:))
0 oy
(921 puan)

2gun kala yapmistim en bastaki ovu kuruyunca cektim seninkinden az daha koyuydu. Dun tekrar yaptim ovu testi T dahaaa koyu cikti kontrol cizgisinden.

image


(921 puan)
Digerleri Zaten gebelik testi.

654,362 soru

3,440,261 cevap

4,273,937 yorum

184,883 üye

...