0 oy
534 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (40 puan)

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları,

Malum korona sebebiyle alisveris yapamiyoruz alana kadar arastirma yapiyorum kafam allak bullak ilk hamileligim.. 

Ilk basta markali iyi biseylr alirim diyordum ama birkac kisi e bebek urunu olan baby me markasindan memnun kaldgini soyledi. Szilerden kullanan varsa deneyim ve memnuniyetini paylasabilir mi? 

Bebek bezi,islak mendili veya deterjan vb.?




Gebelik haftasi :28

4 Cevap

+1 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Ben eski ebebek calisaniyim canım bizzat arkadaslarimdanda kullanan ve memnun kalanlar var. Bende şuan 19 haftaligim ama şubat indirimde bez islak mendil alt degistirme ortusunu aldim valla babyme. Koşulsuz şartsiz iadesi var zaten magazalardan eğer pişik olursa yada sizdirma falan
Canim valla ablaminkine çok hediye geldi bez 1 numara ama birsuru kaldi bana verdi. Bende 2 paket babyme almistim elimdekileri iade etmeyi dusunuyorum. Ablamda sık sik degistiriyirdu ama 1 ayda falan 2 numaraya gecti 2 aylik oldu valla simdide 2 numara kucuk gelmeye basladi. Bebekten bebege degisiyor ama gunde maksimum 5 tane degistirmistir. Bazen oda yok
(40 puan)
Saglicakla gelsin insallah.ben 4-5 aya kadar ozellikle fazla tedbirliydim Allah gostermesin yolunda gitmeyen bisy olur diye korkuyordum.esya almamistm hic.bir iki aydir biraz alisveris yaptm. Ama suanki alisverisim bayagi kapsamli olacakti ama ciksam bi dert cikmasam bi dert bilemiyrm.
Bizdede ilk 3 ay bisey alinmaz canim. Ben ebebekte caliştigim icin biseyler almistim onceden :) eltimin 2 oglu var esimin dayisinin oglu var saolsunlar kuculen herseyi veriyolar. Bende kullanirim hayatta kullanmazlik yapmam. O yuzdende biraz hazirligimiz tam :)
(40 puan)
Aynen bize de veriyrlar yavas yavas sagolsunlar  e bebek calisani olman da iyiymis boyle seyleri daha yakinda biliyorsun o zaman.
Aynen canım kız erkek karisik baya bisey almistim indirimden ablaminki kız valla ona yaradı hiçbisey almadilar nerdeyse :))
-Reklam-
0 oy
(6,097 puan)
Ben kullanmadım ama ablam kullandı beğeniyordu canım 
(40 puan)
Tesekkurler canm
0 oy
(1,057 puan)
Ben ıslak mendil kullanıyorum çok memnunum tahriş etmiyor içim rahat kullanıyorum 
(40 puan)
Erkek ve kiz bebek diye ayirdiklari bir urun var onu merak etmistim ben de denemek istiyrm
(1,057 puan)
Evet çok güzel bende kız olanından kullanıyorum tavsiye ederim
0 oy
(122 puan)
Kardeşim  de o bezi kullanıyor canm. Gayet memnun ben de ona dayanarak ayni bezden aldim insallah biz de memnun kaliriz. 
(40 puan)
Insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 415 göst.
23 Ekim 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde NazSam (337 puan) sordu
0 oy
2 cevap 416 göst.
0 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.

654,354 soru

3,440,220 cevap

4,273,906 yorum

184,882 üye

...