0 oy
310 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)

Kizlar Cebeci hastanesinde sezeryan doğumu uzman doktor mu yapıyor. Memnun musunuz. 

2 Cevap

0 oy
(334 puan)

Ankara üniversitesi Cebeci kadın doğum mu ? 

(334 puan)
Evet zaten can bey uzman demedim en azından can bey olsun dedim kuzenimin ameliyatında da asistan olarak vardı herkes çok memnun ilgisinden ötürü benimle de son haftalarda o ilgilenmeye başladı riskli bir gebelik sürecim olduğu için sağolsun çok ilgili en azından insanın içini rahat gidebiliyor ve çok isterim doğumda bulunmasını şahsım adına ilk doğum olunca tabi insan korkuyor bilen doktorlar olsun istiyoruz hepimiz asistanlara kalırsa bu iş yandık
(73 puan)
Allah yardımcımız olsun. Ama acile sık gittiğimden biliyorum.çoğu çok ilgili.1 yada iki ukala çıkıyor. 1 gün hastanede yattım. Sezeryan olan biri memnun olduğunu söyledi. 20 gün sonra sezeryan olacam.sizin daha sonra ise ben burdan yazarım sonucu.
(334 puan)
Evet bir kaç tane burnu havada olan var hiç hoşlanmıyorum onlardan.. ama inşallah bizim doğumlarimiza iyi bır ekip girer.. benimde 37. Haftam bitti 38in içindeyim bakalım bekliyoruz gelmesini heran gelebilir dedi doktor gelmezsede kilosu iki hafta önden gidiyor sezeryan olma ihtimalim var artık hangimiz önce doğum yaparsak yazalım burdan :)
(73 puan)
Sezeryan olursa mutlaka yazın. Siz benden 1 yada 2 hafta ondesiniz.Rabbim yavrunuZa da Size de yardım etsin.sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah.
(334 puan)
Aminnnn inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah mutlaka yazarım sizde beni haberdar ederseniz çok sevinirim
-Reklam-
0 oy
(2,622 puan)

Eğer doktor tercihi yapmadıysan Kaan aydos hoca var çok iyi bir doktor ben bir kaç yıl önce orda doğum bölümünde çalıştım uzmanda olsa doçentte olsa hastalar çok memnundu 

(73 puan)
Ben kadın dogumda baştan beri PROF. É görünüyorum. Yalnız doğumu paralı olmayacam.o yüzden dr seçimi olmayacak.kim gelirse artık. Merak ettiğim doğuma uzman mi giriyor.vé nasıl.
(486 puan)
Zeynep hanım takibinizi hangi Dr yapıyor.. Ben de prof. Bülent Berker e takip oluyorum.. Doğumda da Allah izin verirse birlikteyiz.. Hastane konusunda birkaç seçenek sundu hem Cebeci devlet hem özel başka hast. Bakalım ne karar vereceğiz.. Benim daha 20 haftalık. Yazdıklarınızı görünce fikir olur düşüncesiyle yazayım dedim.
(486 puan)
Sevgi Hanım özel oda rezervasyonu nasıl oluyor? Daha önce tutulması durumunda açıkta kalma riskimiz var mı bunu çok merak ediyorum.
(73 puan)
Cem hoca benimki.2 hafta var benim doğuma.
(486 puan)
Allah yardımcın olsun. Cebeci de özel oda ile ilgili bilgin var mı? Doğumun Cebeci devlet de mi olacak
(73 puan)
Allah razi olsun.Rabbim sizin de yardimciniz olsun.Özel odalar 2.kat 90 lira,4. Kat 120 lira,5.kat 180 lira.yalnız 2.kat erkek refakatçi kabul etmiyor.eşiniz kalacaksa 4. Yada 5. Kattan tutmaniz gerekiyor.genelde de oda bulunuyor.zaten özel olmayan odalar da iki kisilik.ozeldenfarkı yok.temiz ve bakımlı odalar.benim hoşuma gitti.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.

652,669 soru

3,433,892 cevap

4,267,091 yorum

184,448 üye

...