0 oy
217 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (258 puan)

Kizlar iki gün önce kahverengi akinti gelmişti.. Dr progestan başlattı ağız yoluyla 6 kez kullandim simdiye dek  dun ve bugün kanama olmadi ama suan cok ağrım var, kasintim var vajinaya da sancı vuruyor ne yapmalıyım. Her tarafindan değişik degisik sancilar anlatamıyorum. Belim de de sancı hissediyorum.

Gebelik haftası 11*3

4 Cevap

0 oy
(338 puan)

Doktora qit bence biz ne desek bos acile qit hemen dusuk baslamissa bile mudahele ederler yatis falan yaparlar 

(258 puan)
Canım eşim gelincearaştırmanın kadın doğum aciline gittim inan saçı başı dağılmış etrafa negatif enerji saçan bir hemşireyle karşılaştım bana dediği madem doktorun ilaç vermiş burda ne işin var oldu.. Acil doktoru da ondan sadece bir tık iyiydi ondan da öğrenebildigim tek şey ultrasonda da kalp atışlarını dinletti ve hareketleri iyi dedi.
-Reklam-
0 oy
(432 puan)

Cnm domtorunu ara tarif et belki tekrar gormek isteyebilir

0 oy
(222 puan)

Acile gitmelisin canim benimde kanamasiz o şekilde sancim  vardı ertesi günde düşük yaptım.. rabbim yardımcın olsun

(258 puan)
Ne kadar sürdü bu sancı peki canım.
(222 puan)
Benim gece olmuştu sabaha kadar sürdü
(258 puan)
Canım eşim gelince araştırmanın kadın doğum aciline gittim inan saçı başı dağılmış etrafa negatif enerji saçan bir hemşireyle karşılaştım bana dediği madem doktorun ilaç vermiş burda ne işin var oldu.. Acil doktoru da ondan sadece bir tık iyiydi ondan da öğrenebildigim tek şey ultrasonda da kalp atışlarını dinletti ve hareketleri iyi dedi.
(222 puan)
Maalesef var böyle insanlar canim.. işte acile gidince ultrasonla içerde kanama olup olmadığını söylüyorlar en azindan ama herşey Allah'tan ben her gün gittim doktora iğne oldum ilaç aldım ama Allah vermeyince vermedi düştü malesef
0 oy
(398 puan)

Canim sende enfeksiyonda var büyük ihtimal git hemen bi idrar testi yaptır benimde rahim kaşıklarım çok agriyo enfeksiyon çıktı ihmal etme git vide düşük riskin varmis Allah korusun 

650,603 soru

3,425,681 cevap

4,257,972 yorum

183,862 üye

...