0 oy
3,607 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (81 puan)

sizlerde kullaniyor musunuz nedem bu kadar kotu kokuyor

7 Cevap

0 oy
(48 puan)

Canım vitamin ilacıdır. Evet kokusuda çok kötü ben hep kullanmakta zorlandım. 37 hafta oldum halende kullaniyorum. Çocuğun için idare edecen mecbur ;)

(48 puan)
Evet canım baktım şimdi doğru,ben kullanmayı bugünden itibaren bırakıyorum,evladımı haram bişeyle besleyemem.
(38 puan)
Evet doğru. Banada eczacı söylemişti. Bende sürekli decavit kullandım.
(349 puan)
Evet canım elevitin yerine decavit kullan
(48 puan)
Kızlar ben son ayima kadar kullanmayad evam ediyorum şimdi korktum acaba bi zararı olmuşmudur bebeğe?????
(349 puan)
Ya zarar açısından değil dinen haram domuzun her yeri o açıdan söyledim
-Reklam-
0 oy
(484 puan)

Arkadaslar ne haramı ne zararı saçmalamayın. Domuz yemekle domuz jelatini içeren madde kullanmak aynı şey değil. olsa bile bebeğinizin sağlığından daha önemli değil.

Ben de kullanıyorum elevit beni kokusu o kadar rahatsız etmiyor nedense. Ama ben bulantı da yaşamadım belki ondandır. Bebişli günler herkese ❤

(81 puan)
neden oyle soyleniyor canim. cok kotu kokuyor ama . kahverengi kapsul degilmi.  size bu yonden herhangi birsey soyleyen oldumu
(22 puan)
Benim de ikinci hamileligim decavit kullanıyorum. Alternatifi varken niye elevit kullanayim. Doktorumda elevit yazmadigini ilaç şirketinin domuz jelatini kullandığını kabul ettiğini söyledi. Yine de herkesin kendi tercihi .
0 oy

ay evet çok kötü kokuyor ya geçen bi post acmistim bende bununla ilgili bana fena gaz yapıyor ya doktor verdiğinden beri belki 2 kere icmisimdir 

0 oy
(513 puan)

Ben kullanıyordum ama bikaç gündür bıraktım Şu an 30 haftayı geçtiği için kullanmasan da olur bi sıkıntı olmaz dedi ama meyve tüketmemi ve sıvı almamı istedi .isterseniz sizde kullanmayın doktorumuz söyleyip.

0 oy
(580 puan)

İlk kızımda hamilelik planladığım günden emzirme döneminin sonuna kadar kullandım. Bu bebeğimde de aynısını yapacağım. Zararı olan bir şeyin ülkemizde satılacağını düşünmüyorum. Decavit içerik olarak daha zayıf. Elevit in kendi sitesinde helal olduğu ve domuz katkısı olmadığı belirtilmiştir. İngilizce bilenler açıp bakabilirler.

"Elevit is free of Porcine and Bovine derived ingredients. Elevit is also Halal certified" 

0 oy
(165 puan)

Domuz yağı jelatini var kullanmayın o ilacın  türevleri var doktorunuza danışıp değiştirebilirsiniz firmaya tazminat davası açıldı 2015 yılında ve firma bunu yalanlamadı o ilaçla eşdeğer birçok ilaç var piyasada sonuçta bebeklerin sağlığı için kullanıyoruz ama dinen domuz ve ürünleri haram bebişlerimizi haramdan koruyalım sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi ..

0 oy
(197 puan)

Bana iyi gelmedi bıraktım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
3 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hilaaaaall (566 puan) sordu
0 oy
1 cevap 200 göst.
9 Ağustos 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Bm76 (308 puan) sordu
0 oy
4 cevap 306 göst.

650,973 soru

3,427,094 cevap

4,259,599 yorum

183,983 üye

...