0 oy
307 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (132 puan)

Arkadaslar bebegimin herseyini  alabildigim kadariyla 1 günde hepsini alcam. Ama tecrübesizim ilk gebeligim:( Bana park besik hastahane cikisi sampuan bunun gibi gerekli seylerden en iyi marka hangisi yardimci olurmusunuz.

5 Cevap

0 oy
(1,313 puan)
Park beşik sunny baby aldım canım ben. Dahua kullanmaya başlamadık tabi ama sağlam gibi geldi. Hastane çıkışlarında çok fazla çeşit var. Markadan ziyade pamuk olmasına dikkat et bebeğe ilk alfığınn kıyafetlerin.
Islak mendil stoklatabilirsin şimdiden ams onu netten almanı tavsiye ederim 12 şerli paketlere bakar sank baya uyguna bulursun. Ben unibabby Yeni doğan aldım. 
(132 puan)
Besik nekadardi canim bide benim boy biraz kisa kullanmakta zorlanirmiyim acaba:) hastahane cikisi 2 tane yeterli olurmu ayriyetten zibin tulum alirim tabi
(1,313 puan)
600 tl ye almıştım canım ben indirim zamanı. Zaten park yataklarda 2 kademe var. İlk başta ortada tutuyorsun bebek hareketlenmeye başlayınca aşağı indiriyosun. Bence sorun yaşamazsın. Ben 1 tane hastane çıkışı aldım. Onun dışında zıbın tulum alt üst ayrı ayrı aldım.   Yeni doğan olarak 2.3 parça var giyimi onun dışındakileri 3-6-9 ay olarak aldım. Çok hızlı büyüdükleri için çok uzun soluklu giyemeyecekler yeni doğan kıyafetlerini.
(1,313 puan)
Ben kıyafetlerin çocuğunu babymall.com.tr den aldım. 3.4 güne eline ulaşıyo. Sürekli farklı markalarda indirime sokuyo. Bi bak istersen oraya da. Ben park beşik ve travel sistem bebek arabasını mağazalarından aldım direk. Ürünleri güzel.
-Reklam-
0 oy
(787 puan)

Kitikate marka pamuklu ve organik satıyor civilde var o marka bakabilirsin ona.Bide ben cassiope markanın aldım o da pamuklu.Hatta şuydu ben bebekte öyle hayvanlı şeyleri sevmiyorum sade aldım ondan.

https://www.hepsiburada.com/cassiope-427262-oyali-krem-rengi-kiz-bebek-10-lu-hastane-cikisi-pm-HB00000AHYF2

(132 puan)
Bende sevmiyorum canim ya sade seviyorum öyle alirim bende seninki gayet güzel
(787 puan)
Benim her şeyim sade sadece renkli sarı pembe beyaz krem kardeşim dalga geçiyor hacı teyze olcak senin kız diye ama yıkadım ütüledim çok tatlı oldular giydirip üstünde görmek nasip olur inşallah
0 oy
(566 puan)

Canım bence marka olayına takılma çık çarşıya pazara en çok neyi beğendiysen onu al en azından içine siner aldığın şeyler ben aldığım hiçbirşeyin markasına takılmadım yeri geldi pazardan birşey hoşuma gitti aldım yeri geldi en lüks mağzadan birşey beğendim aldım hem gezmiş oldum hem de içimdeki heyecanı bastırmış oldum tavsiye ederim 

0 oy
(571 puan)

Merhaba benimde ilk gebeligim ve bende yavas yabas alisverise basladim. Henuz hastane cikisi almaadim ama su 10 lu setlerden alicam bi takim bi kac takimda normal hastane cikisi alicam. Park yatakta icinse e bebekte joie marka beğendim onu alicam kismetse fiyatı 700 tl. Bebek arabasında da baby2go lindo alıcaz kismetse oda 1300 tl . Şimdilik bunlar aklıma gelenler. Bide internet üzerinden H&M adlı mağazadan indirimli baya birşey aldim ürünleri pamuk ve organik tavsiye ederim. Şampuan icinse sebamed indirimini takip edip son ay alırım diyorum insallab :)

0 oy
(1,294 puan)

Park besik alirken ölçülerine dikkat et. Bazilari baya küçük. Benim kullandigim bulabildiğim en buyuk ölçüdeydi. 80 120 ölçüsü. Kraft calipso elite modeli. Bir yıla yakin kullandik sorun yasamadim. Civil in fiyatlari uygun oraya bakabilirsin. Bir de lcw ürünleri test ediyormus kansorejen madde acısından o nedenle güveniyorum ben. Yenidogan ürünleri güzel bir bakmani oneririm.fiyat da disaridan uygun. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 599 göst.
0 oy
10 cevap 252 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
3 Eylül 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Fdmbybrs (57 puan) sordu

652,761 soru

3,434,259 cevap

4,267,495 yorum

184,472 üye

...