0 oy
3,934 göst.
Doğum kategorisinde (476 puan)
yeniden gösterildi

Merhaba kızlar. Bana en yakin devlet hastanesi beykoz pasabahcede. Burda doğum yapan varsa yorumlarını bekliyorum .

Gebelik haftası 18+4

4 Cevap

0 oy

Merhaba bende beykozda oturuyorum hastaneye yakınım bundan 2 yıl önce cihan kaleli vardı müthiş doktordu ama ayrıldı bende kendime levent semt polikliniğinde çok ıyi bir dr buldum

(476 puan)
Pasabahcedeki doktorum iyi kendisinden memnunum fakat doğum zamaninda nasil bi sekilde karsilanicam onu bilemiyorum. Aklimi karıştıran bu. Teşekkür ederim cevabiniz icin.sevgiler.
-Reklam-
0 oy
O hastanenin sadece yasin avsar doktoru iyi gerisi bos ozellikle kadin doktorlari cok kotu
Evet yasin beyi cok duydum ama surekli randevu bulmak zor bide acil doguma gitsem misal ona mi denk gelir o da var. Devlet olunca acilde kim varsa o bakiyor sans isi o da bakalim kısmet.
0 oy
(52 puan)

Merhaba,karar verebildiniz mi acaba nerde doğum yapacağınıza? Paşabahçe ye gidiyorum ben de şu an ama emin olamıyorum doğum için.

(391 puan)
Bence doktorunu değiştir benim annem yeni doğum yaptı 5 ay oldu çocuğun tam haftasını hesaplayamadi hep bi fazla 2 eksik söyledi kardeşim annemi zehirliyodu az daha ikisinide kaybetcektik. Annem bi anda simsiyah oldu acile götürdük pasabahcye direk sezeryana aldılar hiç beklemeden doktora güvenip 1-2 daha bekleseydik annemle kardeşimi kaybedicektkk !
(52 puan)
Çok geçmiş olsun, ben de güvenemiyorum hiç bir yere doğum yaklaştıkça daha kararsız oldum, özele gidicem galiba.
(1 puan)
Cihan Tanyolaç . En bilgili ve güvenilir doktor kendisidir .
(391 puan)
Evet bilgili olduğu için annem ve kardeşimi kaybediyodum az daha .
(0 puan)
Pardon da anneniz tarih v.s bilgilerini yanlış vermiş olmasın ?  Doğum yapmak üzere olan birisine, Doktor kaynaklı olduguna emin olamayacaginiz bu kadar net ve güven zedeleyici bir yorum yapmanız çok yanlış...Ayrıca Cihan Tanyolaç gayet işinde başarılı,tatlı dilli güler yüzlü ve özel hastanelerden bile daha ilgili bir doktordur.NET!!!  Lütfen bu kadar kolay olmamalı bir anne adayına ve başarılı bir doktora bunları söylemek!
0 oy
(1 puan)

Paşabahçe hastanesinin en iyi doktoru Cihan Tanyolaç . 

Kimsenin bilmediği ameliyatları bilen , hastayı dinleyen , en iyi teşhisi koyan kendisi . 

 İşinde fazlasıyla iyi. O hastaneye çok çok fazla . Yanlış teşhisleri düzelten , diğer doktorları bozmadan bunu uygun bir dille anlatanda kendisi . 


Saygılarımla...

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.

647,097 soru

3,412,604 cevap

4,242,270 yorum

182,898 üye

...