0 oy
320 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)

18+6 haftayım kurban bayramından sonra eşim tatile gidelim diyor doktorum havuza girme ama denize gire bilirsn dedi sizler ne dusunuyorsunuz tatil konusunda.. 

Gebelik haftası 18+6

9 Cevap

0 oy
(592 puan)

Vala canm ben korkarım açıkçası ama bir tehliken varsa için rahatsa GT benim eşim bu yıl gti ben gitmedim hamilelik için

-Reklam-
0 oy
(655 puan)

Doktorunuz öyle demişse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bende 25.haftamda gircem denize. Ama dikkatli olmak lazım.

0 oy

Havuzda klor olduğu için zararlı fakat deniz tuzlu su, mikrop olmuyor ben de girdim geçenlerde. Dikkat etmeniz gereken şey çıkınca hemen kurulanmak ıslak kalmamak temiz çamaşır giyinmek .İyi tatiller :) 

0 oy
(2 puan)

Canım bende 11 haftalık hamileyim bende doktoruma danışarak gittim hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür doktorun onay verdiyse gidebilirsin riskli bi durumun yoksa dediği gibi ama havuza pek girme denizde de çok fazla kalıp yorulma derim.

0 oy
(562 puan)

Ben iki sefer havuza girdim bugün 30haftalik olduk haftaya bir daha  gidecem nasipse çünkü ben  tatile gidemedim bana yasaktı tansiyondan dolayı 

Klor zararlı diye biliyorum ama doktorunuz bişey demedi mi?
(562 puan)
Yok demedi hava sıcak şu buz gibi içim serinliyor ben üniversitenin havuzuna gidiyorum orası temiz de millet neler neler yapıyor biz cok esirgiyoruz sonra her şey geliyor başımıza: )
Sakınan göz diyorsunuz yani :) başka konularda çok sakınmam aslında ama kimyasallar beni tedirgin etmiştir hep. Zaten havuz temiz olsun diye klor atılıyor eminim temizliğine ama bilemedim yinede Allaha emanet olsun bebiş iniz :)
0 oy
(217 puan)

Evet havuza girme ama denizin sıkıntısı yok. Ben 25-26. Haftalarda tatile gittim denize de girdim. Hic bir sıkıntı yasamadım. Fazla güneste kalmamaya dikkat et. Yandığın zaman catlak olusabilir. Kendini koru ama tatilin sakıncası yok.

0 oy
(478 puan)

Canım İzmir'de bir sahil kasabasında yaşıyorum, iki günde  bir denize gidiyorum, doktorum istersen her gün  git dedi ama havuz yasak, denizde maksimum 40 dakika duruyorum ve saat 5'ten sonra gidiyorum.. Eğer  ki doktorun müsaade ettiyse denize gönül rahatlığıyla gidebilirsin, şimdiden iyi tatiller ❤❤

0 oy
(571 puan)

Merhaba  bende 18 haftaligim ve her haftasonu yüzüyorum denizde tabiki:) Doktorunda sakınca görmemiş için rahat olsun bol bol yüz sende gidiceksin sanada çok iyi gelicek. Vucud ağırlığını hafifletir deniz rahatlarsın baya :) iyi tatiller :)

0 oy
(132 puan)

22 haftalığım ve şuan tatildeyim.haziran gibi gidecektik ben cesaret edemedim keşke ozaman gitseymişim:(( antalya çık  sıcak şuan. Onun dışunda bi sıkıntım yok.havuza girme demişti doktorum.sabah 6-7gibi denize giriyorum ıslak mayoyla durmamaya çalışıyorum.güneşin dik olduğu saatleri genelde oda da geçitiyorum akşam 7 gibi yine denize giriyorum.şimdikik bi sorun yaşamadım yaşamam inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 449 göst.
27 Haziran 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde MiraRoza (467 puan) sordu
0 oy
3 cevap 130 göst.
12 Mayıs 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Edaaaaaaaa (15 puan) sordu

651,089 soru

3,427,545 cevap

4,260,088 yorum

184,020 üye

...