0 oy
243 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (129 puan)
Merhaba güzel anneler, 5 hafta 3 günlük hamileyim. Adetim 3 gün gecikmişti 3. Gün sızı şeklinde siyaha yakın kahverengi lekelenme oldu sabahları olup gün içerisinde devam etmedi. Test yaptım hamile çıktım, doktora gittim ertesi gün Doktor: 'doktorlar lekelenmeyi istemeyiz'dedi ama bu dönemde rahim ağzındaki kılcal damar kanamalardan da kaynaklanabileceğini söyledi.Yapı olarakya tedirgin bir doktor olduğunu düşündüm açık ası. İlaç ve folik asit verdi, sanırım hormonal olarak düşüğü engelleyen bir ilaç 3 öğün kullanıyorum.Doktora dün gitmiştim ve akşam öğününden başlayarak içtim şimdiye kadar hiç kahverengi leke olmadı bir daha.. Bana yalnızca cinsel ilişki yasak, ağır kaldırma ve çok yorulma dedi. Çarşamba birdaha gideceğim. Yaşayan arkadaşlar atlatınız mı, tecrübelerini paylaşır mısınız? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. 
Gebelik haftası 5hafta+3gün

4 Cevap

0 oy
(283 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Evet bende oldu 2 kere bu hafda pregsdron kulanmayi burakdim dokdor olursa yine kulan dedi
-Reklam-
0 oy
(24 puan)
Evet bende aynı sizin gibi o haftalarda yaşadım bu yüzden 2 kez acile gittik iğne ilaç aynı sizin gibi yattım bir süre şu anda 17 haftalık olduk çok şükür bir sıkıntı yok inşaallah  sizde bu süreci atlatırsınız
(129 puan)
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
iNşaAllah.
0 oy
(971 puan)
Evet canim benimde oldu atlattım şükür ama 2 buçuk ay yattım evi temizlemedim yemek çok nadir yaptim tuvalet dışında doğru düzgün kalkmadım. Progestan kullandım bu şekilde geçti canim inşallah geçer üzülme korkma kafana takmamaya çalış başka şeyler düşün inan ol o korkular hiç bitmiyor, doğana kadar kafaya takmakta pek iyi olmaz hem kendimiz için hem bebek için ben o sebeple artık kafamı başka şeylere odaklamaya çalışıyorum canim. Rabbim kolaylık versin :)
(129 puan)
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Peki size doktor kalkmayacaksınız sürekli yatacak mısınız demişti? Yoksa siz mi tedbir açısından böyle davrandınız?
(971 puan)
Doktorum yarmanı istiyorum iş yapmanı istemiyorum dedi ev silip süpürme dedi bende o şekilde yaptim canim.
(129 puan)
Anladım canım çok teşekkür ederim, 6 yaşında kızım var maalesef sürekli yatma ve dinlenme modunda olamıyorum, zaten doktorda birşey demedi, daha ciddi olsaydı kalkma derdi diye düşünüyorum. Çarşamba olsun hayr olsun inşallah. Tekrar teşekkür ederim kalın sağlıcakla.
(971 puan)
Evet çocuk varsa zor canim sende elinden geldiği kadar dikkat edersin. Sende sağlıcakla kal canim
0 oy
(650 puan)
Bnde yasadim simdi alttan ilac kullaniyorum 9.haftama grdim cok sukur baska olmadi.yarin kontrolum var insallah guzel gecer.
(129 puan)
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Rabbim sağlıklı a kucağınıza almayı nasip etsin. Tekrar hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
14 Nisan Hamilelikte Testler kategorisinde Semaf (6 puan) sordu
0 oy
6 cevap 589 göst.

648,822 soru

3,418,995 cevap

4,249,968 yorum

183,393 üye

...