0 oy
928 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
kapalı
Ya ne zaman bu kadar anlayışsız ve düşüncesiz olduk biz. Ya bırakın HAMİLEMİYİM DİYE SORULSUN. İlk heyecanıdır. Bizimle teyit etmek istemiştir. Ya bırakın sorulsun CİNSİYETİ NEDİR DİYE. Annenin bundan tatlı heyecanı var mıdır. Ya bırakın sorulsun SUYUM MU GELDİ DİYE. Ben size bir örnek vereyim; 19 yaşındaydım ilk hamileliğim de su gelmesi ne demek bilmem. Eşime dedim ki ben küçük tuvaletimi tutamıyorum. YAAA BELKİ MEMUR AİLESİNDEN ÇOK UZAK TA KİME SORACAK YAAA KİMDEN DESTEK ALACAKK. YA BİZ BU KADAR NASIL ACIMASIZ VE KİBİRLİ OLDUK. HİÇ DOKTOR YÜZÜ GÖRMEYİP SAĞLIK OCAĞINA GİDEN ANNELERİMİZ VAR.HER AY ÖZEL GİDİP POH POHLANMIYODUR BELKİ. BIRAKIN SORSUNLAR YA. YETER CİDDEN. ASILLLL SİZE YETER. OKUMAYACAĞINIZ SIKILACAĞINIZ POSTLARI AÇMAYINNN DA OKUMAYINDA... BİZ BİRBİRİMİZİN HALİNDEN ANLAYAMAYACAKSAK YAZIKLAR OLSUN BİZE. 
Kapatılma nedeni: Tartışma içerikli gebelik dışı

14 Cevap

+2 oy
(610 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Çok güzel yazmışsın canım gerçekten düşüncem olup buraya aktarmışssın deli oluyorum bende yok nişanı gelmiş fotografı ı atmış yok suyu gelmiş nedir diye sormuş sizene kimseyi ilgilendirmez madem miden almıyor açma o postu görme çok rahatsız oluyorsan kullanma girme bu siteye 
-Reklam-
+4 oy
(978 puan)
Benim asıl üzğldüğüm ne biliyomusunuz anlayıssız insanların anne adayı olması..ahlaki vasıflarımız söylemlerimiz gelecekte ki anne profilimizi ortaya koyuyor.burası özgür bir platform isteyen istediğini paylasıp sorabilir..buraya üye olmadan önce sadece akıl ve mantık soruları var diye bşr sözlesmemi yaptılar anlamdım.zaman zaman evet cok mantıksız sorularla karşılaşabiliyoruz ama burada sorulması gereken soru şu ki kime göre mantıksız???Ne buyuruyor Peygamber Efendimiz sav KOLAYLAŞTIRIN ZORLASTIRMAYIN SEVDİRİN NEFRET ETTİRMEYİN..Anlayışlı olabilmek yeri geldiğinde susup sabredebilmek gerekir..Yasadığımız hayatta böyle değilmi?Dışarıya cıktıgımız da aynı hayat görüşüne aynı giyim tarzına aynı ahlaka sahip insanların arasınamı karısıyoruz hayır..sosyal medyada bu sekılde tasnif ettiğine bakarsın  seni ilgilendirmeyeni de okumazsın olur biter..bu kadar zor birsey değil..çoğunluk hamileyiz burada hassasiyeti zirvede yasıyoruz..biraz daha anlayıs biraz daha hassasiyet lütfen hoşnut olmayan kardeşlerimde bu platformdan memnun kaldığınız müddetçe burada kalınız kimse burada kimseyi zorla tutmuyor..Allah hepimize saglıklı hayırlı doğumlar nasib etsin İnşaAllah..
+2 oy
(5,600 puan)

Agzina saglik tatlim:)

+1 oy
(27 puan)
Aynen canım rahatsız olan okumasın silsin programı. Bende bu kibirli insanlara sinir oluyorum. Silah zoru ile okutmuyorlar!!!!!! 
+1 oy
(217 puan)
İlk gebeliği olup bilgi sahibi olmayan kişiler burada tecrübe sahibi olan kişilerden bilgi almak ve paylaşmaları bence de güzel birşey. Tedirginlik heyecan tüm duyguyu yasıyorsun bu evrede ve dikkatli olmak gerekiyor. Bir bilgi insanı öldürmez paylaşmakta öldürmez aksine yüceltir. Tecrübeli  ve bu aşamalardan geçmiş bilgi sahibi kişilerin bilgilerinden faydalanmak güzel birşey. Doktorlar biliyor evet ama her doktor aynı şeyi söylemiyor ya da öneri durumu fazla oluyor ya neler neler. Çok güzel bir uygulama ve birbirine yardımcı olmak çok güzel birşey. İçimize su serpildiğide oluyor. Ve dua ediyoruz tanımadığımız kişilere. Gönüller birleşiyor. Bir de ben eş görev dolayısı ile mahrumdayım sürekli doktora gidemiyorum ve buradan paylasıyorum. Herkese ayrıyeten teşekkür edip Allah razı olsun diyorum. Güzel yürekli anneler ❤️
+1 oy
(1,076 puan)
Ahhh ne güzel söylemişsin ağzına yüreğine sağlık bende çok kızıyorum anlayissiz insanlara ama ne diceksin herkes bi terekeme çabasında bizde sorduk sorucazda insanın heyecanı oluyor hevesi oluyor ama bizim bazı insanlarımız buna yok öyle yok böyle işine gelmiyorsa açıp bakma senin elinde sonuçta zorla kimse kimseye bişey yaptırmıyor burda !!!
+1 oy
(862 puan)
Ağzına diline sağlık canım çok güzel yazmışsın bazı kendini bilmez küstah patavatsız lar artık şaşırmış milletin postlarına yorum yapmakla kalmayıp bide onları rencide etmek için utanmadan post açıyol ne oluyosa Bi yerlerimi kalkıyo laf sokunca incitince kırınca HEPSİNİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM bizim gibi olan insanlar bize yeter diğerleri cevap vermesede olur.. 
0 oy
(163 puan)
Çook haklisin canim ağzına sağlık cok anlayışsız ve ters cevap veriyolar hoşlarına gitmiyosa bakmasinlar bi cevap vermesinlerr.
0 oy
(333 puan)

AZINA SAĞLIK CANIM BURDA KENDİNİ BILMEZLERI RABBİME HAVALE EDİYORUM BENDE KENDIMDEN ÖRNEK VEREYİM EŞİM AILESIYLE GÖRÜŞMÜYOR BEN AİLEMLE BAZI NEDENLERDEN KONUŞMUYORUM ARKADAŞ CEVREM YOK BENIM AILEM ARKADASIM HERŞEYİM EŞIM VE BENIM İLK GEBELİĞİM DİYE BILIRIM İLKKEZ KALP ATISINI DUYDUM VE MERAK ETTİKLERIMI BURDAN SORUYORUM VE ALLAH RAZI OLSUN BİLGİ VERIYORLAR 

RABBİM TÜM ANNELERE VE ANNE ADAYLARINA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN 

<3

(74 puan)
O degilde nasıl renkli yazdın kız sjsjsjsjs
(333 puan)
yeniden gösterildi
Cevap yazma ekrani açıldığında üst bolmede renk secenegi var canim soru sorarkende cikiyor orda secenekler var
(74 puan)
Hahahaha tamam canım  cok saol
(335 puan)
Bende çok merak ediyordum valla :) :) :)
0 oy
(414 puan)
Çok haklısın canım içimden geçenleri harfi harfine yazmışsın . Keşke anlayışlı olmayı herkes denese kimse kimseyi kirmasa incitmese . 
0 oy
(739 puan)
Çok çok haklısın canım çok bilmiş ayağına yatanlara bende sinir oluyorum valla o kibirle nasıl çocuk yetiştireceklerini düşünsünler bence 
0 oy
(74 puan)
Helal olsun kuzum sana akıllı kuzucum bende sinir oluyorum okuma o zamam postu ve gercekten ben 21 daha yeni 22 oldum ilk gebeliğim ailem kaynanamlar herkes uzakta. İnsan soruyo merak ediyo. Bazı insanlar fazla abartıyo herseyi
0 oy
(70 puan)
Çok haklısın. Bende aynı görüşteyim 
0 oy
(718 puan)

ÇOK HAKLİSIN CANIM KIMSENIN HAYATINA KIMSE KARISAMAZ :) ISTEYEN ISTEDIGINI YAZSIN TAKMAYIN VALLA AMAM ÖLÜMLÜ DÜNYADA KALP KIRMAYA DEGER MI NEYSW BOSVERIN NASIL GIDIYOR GEBELIK ANLATIN :)))

İlgili bir soru bulunamadı

650,802 soru

3,426,461 cevap

4,258,853 yorum

183,924 üye

...