0 oy
343 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (132 puan)
düzenledi
12 haftamdayim. Kahverengi leke geldi bugun. Koyu kahveydi. Sizce neden. .. 2 gun once iliskiye girmistik acaba ondan mi oldu dikkat ettik ama aklimi kacircam.. 
Gebelik haftası 12

3 Cevap

0 oy
(428 puan)
Doktorunla konuş canim. Her kes ayni olmaz. Bizde normal olan sende bi şeylere işare olabilir. Ve ya aksi olabilir canim. 
-Reklam-
0 oy
(204 puan)
Doktoruna gorunmen lazım her ihtimale karsi genelde kirmizi kanamayi onemsiyorlar ama aklinda suphe kalmasin 
0 oy
(634 puan)

Kahverengi kanama ya 6-7 haftalarda devir teslim kanaması olarak gelebiliyormuş.

Ya da 12-13 haftalarda progesteron hormonu eksikliğinden olabiliyormuş. Hamileliğin başından itibaren yumurtalık tarafından üretilen bu hormon bu haftalarda plasenta ( bebeğin eşi ) tarafından üretilmeye başlıyormuş . Bu görev değişimi esnasında hafif kanamalar görülebilirmiş. 


Ama tabii ki en iyisi kontrol :) doktor en iyisini bilir git ki için rahatlasın canım 

(132 puan)
Cok tesekkur ederim engin bilgilerinjz icin :*  gercekten guzel açıklamışsınız. Evet doktora gittim hemen. O da kahverengi lekenin bi sorun teskil etmedigini ancak yine de progestan takviyesi gerektigini soyledi. 3 kapsül al gunde dedi. Cinseliliskiyi yasakladi. Vee birde cinsiyetini soyledi. %85 kiz dedi. Diger hersey normal dedi. Icim rahatladi. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok korkuyorum benden gidecek diye. 3 yillik evliyim 3 kaybim var bu gitmesin bi yere kucagima alayim artik evladımi insallahh.. hepimizin bebegini allah kucagimiza almayi nasip etsin insallahh..
(634 puan)
Rica ederim ben de bir kayıp yaşadım kahverengi lekeleri o dönem her doktora sorup deli divane dolaşmaktan heder oluyordum. Şimdi ben de korka korka yine hamileyim. CAnım çok sevindimmmm hayırlı olsun bu arada cinsiyetini de öğrenmişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
(132 puan)
Cok iyi anliyorum seni canim. Allah sana da bana da tüm evlat hasreti cekenlere de kucagina alip sevmeyi nasip etsin. Sagglikli hayirli bisekilde kavusmayi nasip etsin rabbim :))

649,117 soru

3,420,009 cevap

4,251,280 yorum

183,466 üye

...