0 oy
443 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (832 puan)

Kizlar internette bisey gordum. Cinsiyet belirleme testi diye. Batil ama insan merak ediyor yinede:) tassiz altin alyansinizi ipe bagliyosunuz. Duz bir sekilde uzanip karninizin ustunde sallandiriyosunuz. Sabit tuttugunuzda yuzuk one arkaya giderse erkek saga sola giderse kiz deniyor. Cinsiyeti belli olanlar bi denesenize :)

6 Cevap

+1 oy
(396 puan)

Asla ve asla inanmam oyle seyelere.arkadasim cok israr etti yaptik.erkek cikti ama kizim oluyor.:-)  

(832 puan)
Aynen cnm zaten cok sacma. Ama insanin deneyesi geliyo:)) bendede erkek cikiyo. Ayni yuzuk benim karnimda one arkaya gidiyo. Hamile olmayan arkadasimin karninda saga sola gidiyo. Ve her denememizde. Sanki icerde miknatis mi var nasi belli olcaksa;)
-Reklam-
+1 oy
(92 puan)

Yok canimm inanma öyle şeylere banada yaptı bir abla erkek ciktç ilk çocuğum ama kız olacak Allah nasip ederse inşallah batıl inanç bunlar hepside canısı

(832 puan)
Biliyorum cnm inandigimdan degil meraktan soruyorum :) deneyesim geliyo yinede
(92 puan)
Dene istersen bir canimm merakini gidermis olursun hem   ama Allah sagsalim hayırlısını nasip etsin herkese inşallah ♥️
(832 puan)
Denedim erkek cikti. Bide benim heryerde karsima erkek cikiyo. Hamile oldugumu ogrenmeden ruyamda erkek bebek gordum. Çin takviminde ve rus takviminde erkek cikiyo. Bundada erkek cikti. Bakalim bebis ne cikicak:) Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin gerisi bos. Merak
(92 puan)
Amin inşallah kuzummm Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
(832 puan)
Sagol cnm hepimizin insallah:)
0 oy
(233 puan)

Canım ilk olarak cin takvimi yüzde yüz doğru çıkıyor ona bak ikinci olarak da eşimin köyünde kadınlar yaparmış bide onu dene oda yüz de yüz doğru çıkıyor.banyoya girmeden önce göbek hizan dan belinin kalınlığını olç banyodan sonra tekrar olç.eğer karnın genıslemısse erkek kuculmusse kızdır.

0 oy
(945 puan)

esimin yengesi yapti bana da ben hic inanmiyorum zaten iki secenek vardi tuttu ama tesaduf.

0 oy
(605 puan)

Ben cinsiyeti belli olmadan once denemiştim ileri geri gitmisti ve sonra erkek oldugunu ogrendm benim ki tuttu yani :) 

0 oy
(189 puan)
Ayy okuyunca hemen denedim saga sola gitti :)) 11 haftalikken kiz demisti doktorum fakat gelisim asamasinda diye net degildi suan 14+5 im hala bilmyorum.çin takvimine gore erkek cikti bide makas ve bicak testindede bicagi buldum oda erkekti kafamda deli sorular:)) Hurafe tabi bunlar ama insan yinede heycanlaniyor cok merak ediyor.Hayirla saglikla gelsin insallah hepsi.
(832 puan)
Aynen insan sirf meraktan yapiyo:) ama bide inanmasamda bende hepsi tuttu. Her denedigim seyde ve her takvimde erkek gosterdi. İcimede erkek doguyodu. Simdi oglum olcak Allahin izniyle:) hepsi bi yanada bence anne hissediyomus gercekten.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
24 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde MGulten (1 puan) sordu
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
12 cevap 1,420 göst.

651,710 soru

3,430,057 cevap

4,262,684 yorum

184,201 üye

...