0 oy
382 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Kızlar merhaba 3 gündür tansiyonum yüksek 150/90-140/90 civarı ve benim 20.haftam da ıdrarda protein çıkmıştı ama ozman tansiyonum normaldi şimdi 36+4 haftalığım ve tansiyonum yetmezmiş gibi sadece sol ayağımda ve bileğinde şişme var sağda yok ve ağrı var his kaybı gibi aranızda yasayan var mı bu durumu yada bana bilgi verecek yarın doktora gidicem ama korkuyorum biraz bebeğimden yana bisey olur mu diye Allah hicbir annenin kucağını boş bırakmasın bilen varsa lütfen içimi rahatlatsn. 
Gebelik haftası 36+4

3 Cevap

0 oy
(656 puan)
Tansiyon ve idrarda protein erken doğum habercisi durumu dr bildirdiniz mı? Ama gerilmeyin haftanız iyi evel allah hiç bir şey olmaz.
(48 puan)
Amin inşallah Rabbim hepimizin sağ salim kucağımiza almamizi nasip etsn sende dikkat et tuzu yeme bol su iç idrarina baktı mi ? Bu arada sen kaç haftaliksin canım ?
(656 puan)
Ben 11 oldum daha çok erken umarım geçicidir bu tansiyon işi.
Sabah 14e 9 öğlen 14 e 8 çıktı birazdan bakacağım not al dedi dr. Biraz pimpirikli bizim ki tüp bebek zaten.
(48 puan)
Rabbim yardımcın olsun dua edicem sana Allah kucağına almayı nasip etsin  canım . Tuza falan dikkat et diyetine dikkat et inşallah geçicidir sende stres yapmamaya çalış oda yükseltiyor.
(656 puan)
Geçiçi galiba 12 7 indi bugün de böyle ama tuzu azalttım sanırım tuz yapıyor farketmeden abanmış olabilirm. Turşuyu çok seviyorum.
(48 puan)
Büyük ihtimalle ondandır canım şükür düşmüş sevindim valla benim ilaca rağmen düşmüyor 2 gündür bakalm nolucak
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Bence hiç bekleme git gebelik zehirlenme si oluyo o dedigin acille git yada doktorunu ara
(48 puan)
Netten de öyle diyor ama çok şükür bebeğim hareket ediyor bide doktorumu aradm yarın sabah erkenden gel dedi acile git demedi sen böyle diyince korktum
(4 puan)
Benim doktorum bana tansiyoun yükselirse hemen gel demişti
0 oy
(978 puan)
35 haftalık gebelik zehirlenmesinden dolayı erken doğum yaptım.bir anda tansiyonum 14/10 cıktı aksama kadar hiç.düşmemişti.aksam dr um çagırdı idrar tahlili yaptık protein de cıkınca acilen sezeryana aldılar.bebeğim 2.550 gr doğmustu..küveze de girmemişti elhamdülillah..bi.sıkıntı olmadı..tuzlu yeme bol su iç.yumurta fazla tüketildiğinde protein yükselmesine sebep oluyor dengeli protein almalısın.korkacak birsey yok İnşaAllah..dr un gerekli tetkikleri yapacaktır yarın.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasib etsin İnşaAllah..
(48 puan)
Gidicem inşallah yarın sabah ilk isim o olucak sagolun bu arada Allah razı olsun..
(978 puan)
Amin canm ne yaptın gittinmi dr a merak ettim..
(48 puan)
Gittim canım ıdrarda protein negatif çıktı şükür ama tansiyon ilacı verdi sürekli takip et dedi hafta da bir kontrol de idrar takibi de yapılacak protein için öyle şimdilik kötü bisey yok şükür ama yine diken üstünde gibiyim de Rabbime emanet içimi öyle rahatlatıyor.
(978 puan)
Stres yapma canım tansiyonunu tetikler Allaha emanet bebişlerimiz..Allahın izniyle birsey olmaz İnşaAllah..bol dua edeceğiz İnşaAllah...
(48 puan)
Allah razı olsun canım öyle Rabbime emanet bizden daha iyi korur.Hepimiz bütün anneler sağ salim kucagimiza alırız inşallah .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
1 cevap 138 göst.
5 Haziran 2023 Hamilelikte Testler kategorisinde Sdagrr (3 puan) sordu

652,408 soru

3,432,923 cevap

4,265,930 yorum

184,393 üye

...