0 oy
432 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (478 puan)

Bayanlar iyi geceler, biz 16+3üz. Cumartesi günü ultrason kontrolüne gittik.. Cinsiyetimizi öğrenemedik maalesef ama çok  da merak ediyoruz, Salı günü başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum, acaba 3 gün  arayla ultrasona girmek bebeğime zarar verir mi ? Bu zamana kadar bebişime hep ayda 1 kez ultrasonla bakılmıştı.. Bir sonraki randevum da 8 eylülde, daha 1 aydan fazla var :(

Gebelik haftası 16+3

8 Cevap

0 oy
(942 puan)

Bir sorun olmaz inşallah canım zaten çok uzun süreli bakmıyorlar bir iki dk ultrasondan zarar gelmez diye düşünüyorum :)) 

(478 puan)
İnşallah canım bu merakla duramam herhalde zaten :))
-Reklam-
0 oy
(3 puan)

Çok önerilmiyor tabii radyasyon sebeblerinden ancak bir kere mahsus sanırım ben girerdim tekrar

(478 puan)
Ben de öyle  düşünüyorum canım, bu merakla duramıcam sanırım :))
0 oy
(78 puan)

Aslinda belli olmasi gerekiyor  simdiye kadar demekki seninki gostermemis:)

(478 puan)
Mışıl  mışıl  uyuyordu canım  yaa, doktorum uğraştı ama uyanmadı, bacakları da kapalıydı hep.. Erkek diye hissediyorum ama sürpriz mi olacak bilemedim :)))
0 oy
(1,239 puan)

Kanamaydi kontroldu gunde 3 kez girdigim oldu bisi olacagini sanmiyorum canim ama bi kereligine olabilir bence

(478 puan)
Çok merak ediyorum tatlım galiba sabredemeyeceğim :) bir sonraki randevum 5 hafta sonra çünkü.. Sana da sağlıklı gebelikler diliyorum ❤
(1,239 puan)
Sagol canim insallah hepimizin saglikli gecer git baktir yaz bize  :)
(478 puan)
Öğrenir  öğrenmez yazarım canım, burda mutluluğumuzu paylaşmamız ne güzel ❤
0 oy
(221 puan)

Ultrasona sürekli girmek pek önerilmiyor isterseniz bir hafta ara verin sanırım daha iyi olur ve girmeden önce çikolata yiyin gerçekten işe yarıyor bende yedim ve 16+2 de öğrendim Elhamdulillah (((: yinede göstermezse yapacak birşey yok , ha bide ben tehdit etmiştim :D kendini göstermezsen sevdiğin şeyleri yemem dedim. Tabiki şaka bu çocuğunuzla konuşup onun cinsiyetini bilmek istediğinizi onu sevdiğinizi ve ona oğlum yada kızım diye hitap etmek istediğinizi söyleyin (((: 

(478 puan)
Kesinliklee, hafiften hissediyorum ben de 4 gündür, kelebek kipirtisi gibi :) tekmelerini ve hıçkırıklarını da özlemle bekliyorum ❤
(478 puan)
İnşallah  canımm, hepimizin hakkında  hayırlısı  :)
(101 puan)
Kesinlikle huzur rabbim herkesin bebeğini saglikla kucagina vermeyi nasip etsin.
(1,239 puan)
Amin  canim amin :))
(478 puan)
Amiiiiinnnn ❤❤❤
0 oy
(831 puan)

Ben 14 haftalgm iki haftada bir gidiyorum doktorum zararli dye bisey demedi hiç . Düşük tehlikesi olana sürekli bakılıyor bence bi sakıncası yok 

0 oy
(2,602 puan)

Doktorla alakalı olmuyor bazen...bebegin pozisyonuda önemli bizde 18+3de öğrendik çünkü göstermedi hep poposunu döndü keyfinin gelmesini bekledik inşallah benim kadar beklemezsin:)

(478 puan)
Doktorumdan memnunum zaten canım ama şimdi ona tekrar gidersem, bir ton laf eder biliyorum :))) o yüzden başka  bir doktora gitcem bir seferlik :)
0 oy
(324 puan)

Bende perşembe günü gidicem 16+3 olcaz bizde o xman geçenlerde gittim benim bebişimde göstermedi açmadı bacakları bakalım bu kez açacakmı. Benim eşim de sağlıkçı ve bir problem olmadığı sürece kontrollere ayda bir gidiyoruz sık ultrasona girmemi eşim de istemiyor. Ama göstermezse bende dayanamam girerim bir hafta sonra sanırım :)

İlgili bir soru bulunamadı

647,700 soru

3,414,808 cevap

4,245,220 yorum

183,067 üye

...