0 oy
722 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (55 puan)
düzenledi

Kizlar sayfanin düzenli takipcileri belki beni hatirliyordur biraz uzun olcak simdiden tesekkür ederim okudunuz ve cevapladiniz icin. 3 bucuk sene boyunca hamile kalamamistim ben mucize oldu gecen sene subatta hamile kalmistim 3 ayi gecti rahatladim derken malesef mayistan sonra idrar yolu enfeksyonum oldu iltahaplanma oldu sonra kanamam basladi kanamayla birlikte suyum geldi hazirana kadar bu gibi sorunlar yasadim ve haziranda tamamen suyum bitti bebegimin gelisimi durdu kanamam devam etti ve bu sebebten dolayi bebegimin kalbini durdurmak zorunda kaldim gebelik zehirlemesine dogru ilerliyordum . 2 gün suni sanci ile normal dogum yaptim bebegimi kucagima bile verdiler 4 bucuk aylik kücücük parmagimdan kücük eller ayaklar kucagimda cansiz sismis karni ile yatiyordu . Neyse zor oldu cok sükür atlatim yeniden bi kac aydir hamililige hazirim her ay test yapiyorum bi ümitle :)  ve 17.01.2020 de adet oldum ama damla damla koyu lekelenme geldi 18-19da normal acik renk kanama oldu 20sinde yine sadece koyu renk lekenleme oldu bugün daha ayin 31 adetime daha 12 gün var fakat benim üc gündür fena mide bulantim var ve hep ishal gibiyim + bugünde cok fena kasiklarim agriyor (adet agrisi gibi), gaz sancim var midem ztn bi garip ac oldugumu hissediyorum yemek yiyorum midem bulaniyor midem sanki kaziliyor gibi degisik bisey 3 gündür yemem felan bozuldu. Benim ara ara mide bulantim olurdu ama kolay kolay istifra etmezlen 3 gündür ediyorum gögüslerimde henüz agri bisey yok ama. Ilk hamileligimdede adetime 2 hafta kala mide bulantilarim baslamisti negativ cikmisti testim tam adet günümde yaptimda hamile oldugumu ögrenmistim . Simdi yine bi ümit acabami diyorum yinemi erken görüyorum belirtileri diye. Sizlere sorum benim gibi bukadar erken belirti gören varmi ? Erken hamilelik testi adete kac gün kala yapilabilir, erken yapip hamile oldugunu ögrenen oldumu ? Suyu bitip ölü dogum veya düsük yapan varmi 4. Ayda ? Son olarakda nekadar süre sonra hamile kaldiniz tekrar ? 

Tesekkür ederim...

2 Cevap

0 oy
(160 puan)
Canım bende 4buçuk aylık bebegimi idrar yolu enfeksiyonu dan erken doğum oldu kaybettim..Tam 3ay korundum korunmayı bıraktıktan 4ay sonra falan hamile kaldım şuan Rabb'im e şükürler olsun ki 24 haftalık hamileyim.. Adetime 10 gün kala test yaptım ama hamile negatif çıktı 10 günün sonunda tam âdet günü idrar testi yaptım pozitif çıktı..Bu arada evlat kaybetmenin ne büyük acı olduğunu çok iyi biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum inşallah Rabb'im en kısa zamanda sana sağlıklı bi evlat nasip eder..
(55 puan)
Allah razi olsun cnm cok tsk ederim . Allahim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
(160 puan)
Amin canım çok sağol Rabb'im en kısa zamanda Sana bu duyguyu tekrar nasip etsin inşallah..
(55 puan)
Amin insallah
(55 puan)
Heray bi ümit test yapiyorum olmicani bile bile bu ay ümitliyim insallah
(160 puan)
Canım hiç strese sokma kendini rahat ol ben tam heralde olmiycak artık dediğim ay hamile kaldım umarım sende en kısa zamanda güzel haberi alırsın
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Çok geçmiş olsun size de Rabbim bı daha yaşatmasın bu acıyı. Benim 19.haftada kalbi durmuş bebeğimin kaybettim suni sancı ile normal doğum yaptim. Şuan yeni bir gebelik var mı sizde. Doktor ne kadar korunun dedi size?
(55 puan)
Suan malesef yok halen deniyorum heray bi ümitle .. en az 4 - 6 ay arasi dedi. Allahim sizede sabir versin en kisa zamanda kucaginiza almayi nasip etsin insallah
(35 puan)
Amin. Dilerim tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli. Bende geçen ay denedim olmadı büyük haftalardaki kayıplardan sonra biraz zaman mı alıyor acaba yeni bir gebelik bilemedim.

648,625 soru

3,418,289 cevap

4,249,079 yorum

183,343 üye

...