0 oy
311 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (366 puan)

Kizlar hamilelik cok stresli bir surec. Zaman gecmek bilmiyor. Hep sanki kotu bisey olacakmis gibi beklemek. Bir gunum digerine benzemiyor. Bir gun iyi isem bir gun kotu. Çalışıyorum bu da beni cok sıkıyor. Bazen insanlarla konusmak dahi istemiyorum :( hobi bulmam lazim ama nee? Sizin hamilelik nasil geçiyor. Sıkıntılı surecleri nasil atlatiyorsunuz? Akla ihtiyacim var...

Gebelik haftası 24+3

3 Cevap

0 oy
(1,286 puan)

canım benim normal bu ama kendi kendini yatıştırmaya bak ben de o zamanında saatleri  sayıyordum zaman geçsin diye sevdiğin şeyleri yapmaya çalış mümkün olduğunca 

(366 puan)
Tv de yemek programlari izliyorum :) kendi kendime hersey olacagina varacak bugunlerde gecicek sonra donup bakicaksin neler yasamisim hep bosuna stres yapmisim diceksin diyorum. Insallah bitecek bu durumlar.
-Reklam-
0 oy
(370 puan)

bazi hislerimiz ayni bende stres yapyrm bazen kotu birsy oluckms hissyti oluyor hareketlmzde kısıtlı eskisi gibi gezemiyorum zaman gecsn yavruma sağlıkla kavusaym diye dua ediyorum akisina birakmak en iyisi sanırım hamilelik psikolojisi işte ne kadar sakin stressiz olursak bebegimizn sağlığı icin o kadar iyi :)

(366 puan)
Aynen birde ilk gebelik olunca ustelik 5 sene sonra kavuşunca insan ister istemez engel olamiyor. Hicbiseyden zevk alamıyorum ki bazen hamile olduğumu unutayim ise yarar diyorum ama oglusum hatırlatıyor kendini:)
0 oy
(371 puan)

Canm iyiki calisiyorsun calismasan hic gecmezdi vakit.ben ogretmenim su an tatilde olduğumuz icin bir an once okul acilsa keske diyorum.cunku obur turlu surekli kendini dinliyor insan ve vakit hic gecmiyor.

(366 puan)
Orasi oyle canim. Isyerinde islerde baya durgun oturuyorum cogu zaman inan evde oturmakla ayni sey bu. Gecicek bu zamanlarda insallah. Bir bakmışız doğmuşlar:)
(371 puan)
Amin insallahhhh.hayirlisyla sağlıkla gelsinler insallah

651,716 soru

3,430,071 cevap

4,262,698 yorum

184,203 üye

...