0 oy
1,766 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
kapalı
Merhaba kızlar... Ben dayımın oğluyla evliyim ve esim 1bucuk senedir benimle almanyada yaşıyor... Devamlı izine biz giderdik ama bu sene kayınvalidem doğum var diye kendisi gelmek istıor.... Gelmesine gelsinde ben Esime dogumdan 2 hafta sonra gelsinki hem 40ında burda olur hemde benım piskoji bozuk olur yorgun olurum sende yanımda devamlı olursun yanlız kalır Almanya ya ilk defa gelıyor dogumdan sonra gelsin dedim... Esimde annesine tel görüsme si yapdıgında 2 hafta sorna gelki 40 da bebegın burda olur ve yanlız kalmasın dedı... Kayınvalıdem de cocugu hergün kim yıkıcak dıyerekden hmm yapıp sız bılırsınız dedı... Busefer de anne ogul bana danısmadan gelebilirsen 1 bucuk aylıgını gel diye konusdu lar... Ve benim kayınvalidem isteyi olmayınca burun kıvıran yüz asan küsen birisi... Tel kapatıkları nda Esime sadece dedim ki cok olur 1 bucuk ay ben yorgun olurum dedim esimde bana o zaman annende olmasın kendi annende gelmesin dedi.. Kızlar bu benım ilk hamileliym ve ben zor bir kayınvalıdeyle bebegımle gecırceyim en güzel ilk anılarımı nasıl gecirceğimi bilmiyorum.. Ben mi yanlış düşünüyorum siz olsaydınız ne düşünürsünüz.. İyimi gelir bana kötümü gelir... Hayal bile edemiyorum... İlaki hersey e karışıp böyle şöyle yap veya niye böyle dediyi karısdı yı konular olcak... Ve ben okadar yoldan ilk defa oglunun evine gelen birisini kırmak istemem.. Kıramayan icime atan birisiyim zaten.. O an pikojimde sinir seviyem neolur hic bilemiyorum.. 
Kapatılma nedeni: Sohbet konularını sol taraftaki gebelik dışı sohbet bölümüne açın anlayışınız için teşekkürler

25 Cevap

0 oy
(921 puan)
Geliversin onunda oğlu ne kaynanalar var küsmesinden bişi olmaz benimki gibi olsa Allah korusun. Gelsin yardımı dokunur belki oğlunun yavrusunda yanında olmak istiyor. Bende dayımın oğluyla evliyim bu arada :) senin annen eşinin halası oluyor senin annen dememesi lazımdı. Anneleri babaları katmıcan şu evliliğe aslında ama işte zorlatıyorlar.
-Reklam-
0 oy
(293 puan)
Canım gelmişken 1.5 Ay kalması çok normal uzak yer devamlı gidip kalınmıyor. Inan bana kim bilir kimlerin nasıl dertleri var kaynanasıyla çünkü ben de teyzemin oğluyla evliyim ve aynı evdeyiz dul kalınca mecbur aynı evde kalmamız gerekti. Sen şükret ilk anılarımı iyi geçiricem diye de zorlama. Çünkü evham yaptıkça işler kötü gidiyor. Bebeğin Allah hayırlı ömür versin hep seninle olacak ama kaynanan en fazla 2 ay. Sonra zaten görüşmüyorsun bırak da gelmişken kalsın. Hem annen de olacakmış yorgunum falan da bahane değil ikisi sana hizmet edecek sen bakılmaya ihtiyaç duyan tarafsın. Hayırlısı olsun inşallah hakkında hiç üzülme benim kaynanam 24 saat yanımda.
0 oy
(177 puan)
Bence ne olursa olsun sabırla karsilamalisin ne kırmaya gelir ne kırılmaya ... Eşini sevip değer veriyorsundur muhakkak sırf eşinin annesi olduğu için de ona aynı fedakarlıkları göstermen gerek.diye düşünüyorum ayrıca doğumdan sonra psikoloji meselesini çok kafama takma lohusa haline girip psikolojik sıkıntılar çeken çoğu insan iman eksikliğinden ötürü bu sıkıntıları çekiyorlar.. Allah'ın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsan onu görmeye gelen babaanneyi de gözün görmez anneliğin tadını çıkarmalısınız :) bu arada zor insan demişsin sana hak veriyorum düşüncelerin konusunda kalması gelmesi konusunda ama dediğim gibi anne olduğuna şükret ve ona kizdikca bebeğini kokla ;)
0 oy
(824 puan)

Bence gelsin canım en iyisi. Gercekten yardimi olur o an. En azindan lohusadan sonra gitmiş olcak en iyisi bu :) 

0 oy
(717 puan)
Ne güzel yardım için erken gelmek istemiş siz sonra gelin demişsiniz eşiniz misilleme yapan annem gelmiyorsa senin annende gelmicek yapısında bir insansa hiç tartışmaya girmeyin oda annenizde gelsin ikiside yardımcı olur size akrabanızmış nasılsa annenizle birlikte vakit geçirirler 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,255 göst.

654,478 soru

3,440,707 cevap

4,274,434 yorum

184,911 üye

...