0 oy
526 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (106 puan)
Ben 26+2'yim bugün. Karnım ilk hamileliğimde doğum yaptığım kadar. Bütün kilo karnımda ve öne doğru sivriliyor. Yatarken sağa sola dönmek baya zorluyor. Sizler kaçıncı haftadasınız, kaç kilo aldınız, şikayetleriniz neler merak ediyorum. 
Gebelik haftası 26+2

3 Cevap

0 oy
(23 puan)
Ben de ikizlere gebeyim. Yeni sayılır, 13+4 deyiz :) 3 kg verdim henüz kilo almadım. Kuyruk sokumu dedikleri bölgede ağrılarım var,  bu ağrı biraz erken başladı sanki 
(276 puan)
Hayırla kucaginza alin inşallah. Rabbim banada ikiz nasip etsin çok istiyorummmmmm
(23 puan)
Amin , Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
(106 puan)
Tek hamilelik gibi olmuyor benim de çok erken başlamıştı. Başta bende kilo verdim 4.aydan sonra kilo almaya başladım.
-Reklam-
0 oy
(880 puan)
32 haftaligim elhamdülillah tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım cift yumurta ikizi. 12kg aldım, bebeklerimin gelişimi 2 hafta geriden geliyor çok ufaklar. İnşallah hepimiz hayırla kucağımıza alırız. Ben o kadar sıkıntılar çekiyorum ki saymıyorum:)) hepsine razıyım tek onlar iyi olsun.
(106 puan)
Allah yardımcınız olsun. Az kalmış sizin çok heyecanlı. Benimde çift yumurta. 2 buçuk yıl olmadı tam tedaviye başlayalım derken öğrendik. Aslında bir kızım var ilk de değil. Gelişimleri hep mı öyleydi yoksa son ayda mı böyle oldu. Etrafımdaki herkes ikizler gelişemez küçük doğarlar filan diyor moral verecekleri yerde moral bozuyorlar.
(880 puan)
Çevredeki insanların işi gücü moral bozmak zaten canım, her ikiz aynı olacak diye bişe yok etrafımda 36.hafta 2 buçuk kg doğan kuvozde kalmayan ikizlerde var, gelişimleri başta çok iyi gidiyordu ondelerdi hatta, sonradan böle oldu kan akımı yavaslamis kordonda, bu gibi problemler olmadıkça erken doğum da olmaz düşük kiloda olmaz ama ikizlerde çok fazla riskler var sayacak olsam baya uzun sürer :) benim de 3 yıl olmadı, 5 kez tedavi 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm çok şükür bu günlere geldik Allah hepimizin yavrusunu korusun
(880 puan)
Hayırla kucağımıza alalım inşallah
(106 puan)
Amin inşallah. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
(2 puan)
Ben de 25+5 haftadayım biri 4 gün geriden geliyor bebeklerin digeri normal doktorum normal olduğunu söylüyor illa birisi küçük olur dedi ikizlerden çok şükür iyiyiz . Gebelik şekerim çıktı tiroit ilacı kullanıyorum .Düzenli olarak ilaçlarımı içip beslenmeme dikkat ediyorum.
0 oy
(234 puan)
Sağdan sola dönülmüyor oturduğum yerden kalkmak çok zor geliyor uyku kalmadı zaten karın aldı başını gidiyor
(106 puan)
Allah yardımcınız olsun. Kaç haftalık sizin.
(234 puan)
Amin hepimizin yardımcısı olsun 30 oldu şükür

651,363 soru

3,428,745 cevap

4,261,231 yorum

184,112 üye

...