0 oy
933 göst.
Doğum kategorisinde (133 puan)
düzenledi

Kızlar 5 gun oldu doğum yapalı.Biraz özel ama kusura bakmayin birşey soracaktım? Kimseye soramadım. Yardımcı olur musunuz? 40 gün karı kocanın cinsel birleşmesi olmuyor ya. Sadece erkegin yapmasında bi sorun olur mu? Yani kendi yapsa. Lütfen yanlis anlamayın. 

10 Cevap

0 oy
(430 puan)

"Kendi yapsa" derke tam olarak ne kast ettiğini anlamadım canım. Biraz daha açar mısın ?

(794 puan)
Aslında senin ona yapman daha uygun dinen yani bi haramlim soz konusu degil :)
(133 puan)
Sağol kuzum benim allah razı olsun senden.Rabbim kalbinden gecenleri eline versin inşallah
(794 puan)
Aminn seninde insaallah :)
(430 puan)
Ya aslında böyle cinsel konularda rahat olup erkeği kasmamak en iyisi:). Öbür türlü takıntı haline getirebiliyorlar bazı şeyleri.
(430 puan)
Bir çok örneğini duymuşsunuzdur, eşi ısrarla ilişkide bir şeyi isteyip de kadın reddettiğinde erkek başka arayışlara girebiliyor. Ya da o durumu takıntı haline getirebiliyor. Erkekler küçük çocuklar gibidir. Bir şey istedi mi onda ısrar eder. Önemli olan, onun talebini en makul şekilde karkarşılayabilmektir
-Reklam-
0 oy
(794 puan)

Kendi yapsa derken anlamadim ben. Bi de ilk dogumunuz mu 

(133 puan)
Tamam kuzum benim çok sagolc
(794 puan)
Ilk dogumun olduğun için 40 gün cima yapmak yasak hani kanaman erken kesilebilir ama ilk dogumlarda dinen 40 günün tamamlanmasi gerekiyor. İkinci dogumda durum biraz farkli :)
(1,154 puan)
hayir canim 40 gun dolacak diye bir sart yok dinen..hanifi mezhebine gore en uzun sure 40 gun safi mezhebine gore 60 gun..eger ilk cocuk da varsayalim ki 30.gunde kan kesilir temizlenirse cinsel iliski helal olur ilmihal  dogru bu cnm : )
(1,154 puan)
omer nasuhi bilmen hocamizin ilmihal.kitabina bakabilirsiniz
(794 puan)
Ikinci dogum farkli dedigim gibi ama ilk dogumda 40 gun muddet dolmasi sarttir kanamasi kesilirse namazina döner ama cima için süre şartı vardır medrese eğitimi aldim bende hayiz nifas dersinde aldik bu dersi :)
0 oy
(254 puan)

Kendi yapsa nasil

(133 puan)
Kendi eli ile yapsa yani
(254 puan)
Bence bu kadinlar icin gecerli lohusa durumunda oluyor kan geliyor ya. O yuzden erkek icin sorun yok bence
0 oy
(133 puan)

Canım niye sorun olsun normal şeyler bunlar :) 

(133 puan)
Ne bilim kuzum.Bazı cins insanlar oluyor.
(133 puan)
Yok canim benim sizin acinizdan sorun yoksa bize laf düsmez keyfinize bakın :) bu arada allah analı babalı büyütsün inşallah :)))
(133 puan)
Allah razı olsun canım benim
0 oy
(365 puan)

Yok canm daha neler yapabilir tabiki tibben bi sorun olmaz da dini inanca gore bilmiyorum

0 oy
(3,331 puan)

İlahi canim doğumu sen yaptın o değil. Ne olacak ama 40 in çıkana kadar ne olursa olsun kabul etme kanaman dursa bile o 40 gün içinde rahim kendini topluyor ve eski haline dönüyor. Dikişlerin iyileşiyor 

0 oy
(795 puan)

Aslinda 40 gun lohusalik icin en uzun sure. Yani sizin kanamaniz 20 gun de surebilir. Erkekler icin bir sakinca yok onlar kendi baslarinin caresine baksinlar size bulasmasin da :) 

(133 puan)
Cok sağol kuzum benim.allah razı olsun
0 oy
(833 puan)

O kadarınıda yapsın canım nolucak normal seyler bunlar ihtiyacı sonucta :)

(133 puan)
Sağol birtanem benim.Allah razı olsun
0 oy
(590 puan)

Ee bunu tüm erkekler yapıyor ki eğer doğru anladıysam mastürbasyon değil mi?bekarken adetliyken lohusaliyken düşük riski varken 

0 oy
(247 puan)

Kendi eli ile tatmin olması dinen uygun değildir. Lütfen iyi araştırarak hareket edin. Ancak bekar bir erkek büyük harama düşmekten korkuyor ise kendini bu yol ile rahatlatabilir. Cinsellik sadece penetrasyon değildir. Yani birleşmenin olması değildir. Eşini farklı yollarla sen rahatlatabilirsin. Sen elinle yap ya da farklı şekillerde. Adet günlerinde, hamilelikte sakınca varsa cinsel birleşme olmuyorsa , lohusalıkta eşler farklı şekillerde rahatlatılabilir. Dinen özel günlerde- lohusalık günlerinde birleşmek ve arkadan birleşmek yasaktır. Haricinde eşler arasında mahrem ve yasak yoktur. Dilediğin şekilde onu tatmin edebilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 410 göst.
25 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde hlyagk (5 puan) sordu
0 oy
5 cevap 308 göst.

651,024 soru

3,427,263 cevap

4,259,803 yorum

184,002 üye

...