0 oy
272 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
düzenledi
Kızlar eşimle birlikte olamıyorum ağrıdan hep bi tartışma kavga çok ağrım oluyor bide hep çocuğa bişey olcak korkusu daha 2 buçuk ayımız var bana fikir  verimisiniz sizdede oldumu? 

3 Cevap

0 oy
(1,293 puan)
Evet canım bendede oluyor ama ağrın oluyorsa yapma derim tahriş olur yoksa 
(11 puan)
Nasıl olcak bilmiyorum senin  esin  anlayışlı sanırım benimki küsüyor ya resmen
(1,293 puan)
Küserse kussun canım hem bebeğin için hemde senin sağlığın için dişini sıkacak
(382 puan)
Bncede canım yanı doktor ızın vermıyor de sen ve bebegın sagkıgı daha onemlı bn hamıle kaldıgım an doktor ızın vermıo dedım sustu gecenlerde yazı okumusdum dogumu kolaylastırıo dıe yapalım dedık  cabım cok acıdı cok fazla agrım oldu kan geldı dedım tahrıs oldu yada bısı bılmıorum doktor ızın vermemısdı zaten dedım esım hemen panık oldu ve suan bana dıo sen ısdesende dokunmam sana bazen ufak yalanlar gereklı bence canım cunku senın saglıgın daha onemlı
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan)
Eşin anlayisli olsjn biraz gerekirse yalan söyle doktor müsade etmiyor de :)
(11 puan)
Bunu hiç düşünmedim ama ya sen çok yaşa emi;))
(1,020 puan)
:)) herşey bizim ruh sağlığımız için :))
0 oy
(1,431 puan)

Eşinin sabretmesi lazım bizim düşük riski sonrasında erken doğum riski olunca 9 ay eşim yüzüme bakmadı sen bebeğimizi sağlıkla getir dünyaya ben sabrederim dedi ve sabrettide. İki buçuk hafta oldu doğum yaptım iki ayda böyle sabrederim diyor. Ağrı olunca enfeksiyon riski olabilir o yüzden dikkat edin son aylarında Dr lar önermiyor. 

(11 puan)
Çok haklısın
(1,431 puan)
Dr a kontnole beraber gidin canım orda Dr una danış eşinde duysun Dr un dediklerini. Yoksa bazı erkekler vurdum duymaz oluyor önemsemiyor. Benim Dr um sürekli sakın cinsel ilişki yok yoksa riskli vs deyince eşim duydu o daha çok korktu. En güzeli bu gibi en azından riskli bir durum varsa Dr bakar ona göre kesinlikle yasaklar eşine.
(11 puan)
Haklisin canım bu ayki muaneme onunla gidicem

İlgili bir soru bulunamadı

652,069 soru

3,431,480 cevap

4,264,277 yorum

184,297 üye

...