0 oy
356 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (55 puan)
Herkese merhabalar arkadaşlar ben vajinismus hastasiydim evlendikten 3 ay sonra tedavi görerek atlattım elhamdülillah. 3 aylık hamileyim. Bu hastalığı yaşayıp ta Normal Doğum yapan var mı  aranızda. Varsa sonrası nasıl oluyo bide normal doğum hem istiyorm hemde biraz korkum var. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.. :)

6 Cevap

0 oy
(978 puan)
Canım bende 1 ay kadar bu sıkıntıyı yasamıstım...ama ben 2 sezeryan doğum yaptım..yüksek tansiyondan dolayı..normal doğumu etkilermi bilemiyorum..en sağlıklı bilgiyi dr undan alırsın..bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum..Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasib etsin inşaAllah...
(55 puan)
Doğru diyorsunuz Dr sormakta fayda var çok teşekkür ederim
(978 puan)
Rica ederim ;)
(567 puan)
Ben 2 sene çektim bu hastalığı ama ısrarla normal doğum istiyorum
-Reklam-
0 oy
(446 puan)
Neguzel atlatmissin canım bende de aynı sorun var ben halaa atlatamadm tam olarak benim doktorum bu sorundan dolayı sezeryan yapacak inşallah sen normal yaparsın altdan muayene yaptirabiliysn bence normal doğum da yapabilirsn
(55 puan)
Ne güzel dediğiniz başımı ağlayarak yere vururdum olmuyo diye oyy oyy neler oldu o 3 ayda internetten araştırarak bulduğum "ANKARA HELA KLİNİK" oraya giderek tedavi gördüm 3 günde atlattım. Fiyatı biraz yüksekti hatta yeni evli olduğumuz için altın bile sattık sonra giden altın olsun iyi ki gelmişiz dedik ama bazen şuan hala kasılmalar olmuyo değil hala yaşıyorum umarım bunları da atlatırim. Sizde arkasında durun mutlaka. Siz şuan hamile misiniz:)
(446 puan)
Ben ne tedaviler gördüm ama buna şükür ewet canım hamileyim 34+3 haftalık :)
(55 puan)
Maşallah ne kalmış ki şunun sırasında Rabbim kolaylaştırsin doğumunuzu inşallah:)
(446 puan)
Amin canım cumlemizin inşallah
0 oy
(1,294 puan)
Ne güzel atlatmışsın canım, bence yapın müsaitse ve alttan muayene ettiklerinde çok zorlanmiyorsan normal doğum deneyebilirler. Ama korkmana gerek yok bence çünkü aşmışsın bu sorunu. Doktor durumuna göre karar verecektir
(55 puan)
Guzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum umarım öyle olur inşallah :)
0 oy
(2,074 puan)
Canım,doktorum,rahim,ağzı kısalığından dolayı vajinal usg  ile bakardı zorlanmazdım. Ancak açılma var mı diye 2 parmaklı kontrolde çok zorlandım fakat belli olmaz yinede birçok kişi zorlanabiliyor,hamilelkten,dolayı. Sezeryan,oldum ben,riskli gebelkten dolayı. Zamanın varsa gebelik okuluna git oradaki dersler normal doğuma çok iyi gelir. Bunun dışında doktorunla görüş bu konuyu hamilesin henüz vaktinoe var doğuma yönelik nasıl olacaksa seni bilgilendirsin şimdiden.
(55 puan)
Bende gebelik okuluna gitmek istiyorum bunu ben araştırayım inşallah çok teşekkür ederim:)
0 oy
Herkes bir değil canım yapanı da var . Sezeryan oldum su azalmasından mecbur. şimdi düşünüyorum da normal yapamaz misim zate alttan muayene çok zordu çok kasmistim kızmıslardi seni mi beklicz ne var bunda demeler yaşamayan anlamıyor.sonra şükür sezeryan dediler de. böyle durumu yaşayan normalden korkar tabi.belki iyi olursun inşallah yapabilirsin.
(55 puan)
Umarım inşallah yaa
0 oy
(691 puan)
Canim ben nisanliyken sirf cinsellik olacak diye ayrılmak istedim yani evlendiğim gun aksam herkes gidince bayilmisim. Iki uc gun sonra ancak oldu tedavi olmadim suan normal hersey ama hamileyim ve alttan muayene olsa bacaklarim kasilir biliyorum ve dogumdan cok korkuyorum sezeryan olmak istemem ama normali nasil yaparım bilmiyorum çünkü her ilişki basında korkup sonra alışıyorum. Ama benim gibi olan ve normal doğumla iki çocuğu olan bir yakınım vardi mümkün olabiliyor.
(55 puan)
Allah hepimize hayırlı normal doğumlar nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
1 Şubat 2023 Hamile Kalamama kategorisinde uzumcu-123 (200 puan) sordu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.

651,045 soru

3,427,351 cevap

4,259,883 yorum

184,009 üye

...