0 oy
290 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (107 puan)

ya kızlar gerçekten hamilelikte okadar cok pskolojim bozulduki buu sayfa yararlı evet ama bazı arkadasların basına gelenleri okuyunca bunalıma giriyorum resmennn bendede varmıdır acaba bendede olurmu bende mi ona baktırsam benimkinnde kalbi atıyormu dururmu o yüzden korkuyorum artık bu sayfaya girmeye ;(

Gebelik haftası 9+0

3 Cevap

0 oy
(2,563 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Sen kendini günah keçisi niye yapiyon güzel kardeşim
Durduk yere niye başına dert aciyon. 
Verende Alanda Allah diyip yoluna hayatina bak. 
Böyle tevekkül et. Kimse istemez cocugunun sagliginda problem olsun. Ama herkesin bı sinandigi nokta var..
Böyle şeyleri sen okumamaya çalış. Böyle seyler okudugun zaman Rabbim sifasini versin  inşallah de yeter. . 
Sen kendine bebeğine odaklan. Hamilelik çok zor bişey. Bunye alışkın değil. Koskoca 9 ay tasimasi kolay değil. Bir gun birgunu tutmaz etmez. 
Sen dilin döndüğünce bol bol Ayetel Kürsi oku gün içinde. Rabbimin izniyle bişey olmaz. 

-Reklam-
0 oy
(174 puan)

Valla ben doğumdan korkuyorum canım burda yazılanları okudukça daha da korkmaya basladm iyilerden cok kötülerden bahsedenler var :(

Ben doğumları okumuyorum okumayın bazıları çok abartıyor sanki bi onlar doğurmuş gibi tarih boyunca bi şekilde olacak o kötü anlatanlar ayağına taş değse öleceğini zannedenler takmayın bende tüp bebek yapacaktım benden önce kuzenim yapmıştı ayağını yere basmaya korkuyordu allahın gücüne gitmesin sonuç kan vereceği güne kadar yatalak gibi yattı sonuç negatif çıkınca   bıraktı yatmayı doktoru uyarmıştı ama dinlemiyordu krndi bildiğini yapıyordu bende takmadım ne istiyorsa yapsın dedim çünkü anlamıyordu laftan negatif sonucu aldıktan sonra kızdım buna ne var yatacak diye sende yapacaksın görürsün ne kadar zor olduğunu dedi yumurta topladılar çıkışta gezmeye gittim gece 11 gibi döndüm eve transfer sonrası 5-10 dk yattım  çıktım hastaneden yemek yedik bi yerde sonra eve geldik 5 kat merdiven çıktım o günden beri her işimi kendim yapıyorum bir zorluğunu da görmedim anlayacağın bayağı abartıyorlar ha istisnalar var doğumu uzun süren falan ama onlar da istisna dediğim gibi gebeliği bile hastalık zannedenler var boşversenize..
0 oy

Hafta 9 sen bu haldesin sakin kalmaya çalış aksi halde allah korusun stresten bişey olacak gerekirse girme ama başkalarının başına geldi diye senin başına da gelecek değil dua et sabırlı ol ben onları bilgilenmek amaçlı okuyorum ama hiç etkilenmiyorum kontrollerime gidiyorum ve doktorlarıma bütün soruları soruyorum cevap alınca rahatlıyorum..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
3 cevap 208 göst.

650,138 soru

3,423,846 cevap

4,255,881 yorum

183,738 üye

...