0 oy
445 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,002 puan)

image
Hamilelik hem öncesi hem sonrasında çok önemli ve birçok aşaması bulunan bir süreçtir. Ebeveynler bu süreçte birçok hazırlık ve planlar yaparlar. Bu dönemde en önemli konulardan bir tanesi bebeğin rahatlığının sağlanması. Anne karnındaki bebeğin rahatlığı ve doğumdan sonraki bebeğin rahatlığını sağlamanın ilk yolu annenin de rahatlığını sağlamaktan geçiyor. Anne ne kadar rahat olursa bebek de o kadar rahat oluyor. Özellikle son dönemlerde anne adaylarının en çok dikkat ettiği konulardan bir tanesi de giyim konusu. Günlük yaşantılarında hamilelere özel kıyafetler giyen anneler uyurken de kendilerini rahat hissetmek istiyorlar. Bu yüzden hamilelere özel ve doğum sonrası lohusa dönemi için de tasarlanan pijama ürünlerinden faydalanıyorlar. Bu ürünler sayesinde anneler rahat bir şekilde bu dönemleri geçiriyor.

Hamilelik döneminde de bu giyilen ürünler oldukça önemli. Doğum esnasına kadar olan süreçte anne adaylarına özel hazırlanan hamile pijama ürünleri birçok anne tarafından ilgi odağı olmuş durumda. Birçok kişi bu ürünleri tercih etmektedir. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi rahatlığının yanı sıra bu ürünlerinin belinin de ayarlanabiliyor oluşu. Ayarlanan bel sayesinde rahat rahat üzerinizi değiştirmenize imkan sağlayan bu ürünler üretiliş yapısıyla da terleme ve üşümeyi de engelliyor.

Anne adaylarının giyimlerine dikkat ettikleri tek bölüm hamilelik bölümü değil. Doğuma kadar olan kısım önemli olduğu gibi doğumdan sonraki kısım da oldukça önemli. Doğumdan sonra yaşanan lohusa dönemi için de birçok giyim ürünü üretilmektedir. Doğumdan sonra evde vakit geçirecek anne için bu ürünler oldukça önem taşımaktadır. Özellikle lohusa dönemi için üretilen lohusa pijama ürünleri anneler tarafından tercih edilmektedir. Anne adayları tarafından bu ürünlerin tercih edilmesinin birçok sebebi bulunuyor. Bu ürünler özellikle belinin ayarlanmasıyla ön plana çıkıyor. Lohusa döneminde anneler yeni doğum yaptığı için dikiş sahibi olabiliyorlar. Bu dikişlere zarar vermemenizi sağlayacak olan bu beli ayarlanabilir pijamalar sayesinde gayet rahat bir şekilde lohusalık döneminizi geçirebilirsiniz. Ayrıca evinize gelecek misafirleri de gayet şık şekilde karşılayabilir aynı zamanda da rahatlığınızdan vazgeçmeyebilirsiniz.


2 Cevap

0 oy
(518 puan)
Bu siteden 4lu lohusa takımı sipariş ettm ve gelmedi...en son iptal etmek zorunda kaldm..
(518 puan)
Belki bnm ki de kargodan kaynaklanmştr blmiorm ama sonuc olarak urun elime ulaşmadı. Çok da beğenmştm :/
(2,015 puan)
üzüldüm canım ya ben de baktım güzel ürünler var alınabilir diye düşündüm ama sanırım sıkıntılı bir firma
(518 puan)
Baya ilgili gbilerdi wpdan fln konuşmuştk satıcılarla. Istersenz bi şansınzı deneyn belki gelir sizin ki ☺☺
(2,015 puan)
inşallah bakalım uyardığın iyi oldu temkinli davranırım teşekkürler ☺
(518 puan)
Rica ederm..☺❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
19 cevap 488 göst.
19 Temmuz 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Mvlde (820 puan) sordu
0 oy
3 cevap 224 göst.

652,028 soru

3,431,295 cevap

4,264,042 yorum

184,284 üye

...