0 oy
328 göst.
Doğum kategorisinde (264 puan)

Kızlar gunaydin 33 +5 gunluguz  doğum için ev temizliğini ne zaman yapalım erken mi daha yapmalı miyim artık 

4 Cevap

+1 oy
(442 puan)

Bence tam zamanı Allah korusun erkenden bişey olursa hazırlıksız olmamak lazım. Ben 36+4üm iki hafta önce büyük çoğunluğu bitti. Kalan detayları yavaş yavaş kendim yapıyorum. 

(264 puan)
Benim öyle aman aman büyük işler yok da perde cam kapı mutfak dolapları beyaz eşyalarının altlari bi de koltuklar yikancak   baslim artık o zaman  hadi bana kolay gelsin :)
(442 puan)
Hamile biri için gayet büyük işler:) bende halıları yıkamaya verdim geldiklerinde de hemen sermedim hergün vileda yaptım kirlenmedi yerler. Tülleri yıkadım koltuklar silindi salona hiç girmiyoruz koltuklar kirlenmesinler diye:) Sadece mutfağım kaldı onu da yavaş yavaş inşallah
(264 puan)
Benim salona girmemek icin bi sansim  yok tokı evi amerikan mutfak mecbur giriom o yüzden ayağımı suruyodum :)) halilarim  temiz var yedek onları sercem  bunları kaldircam
(833 puan)
Tek basına yapma canım birisi yardım etsin sana kendini cok zorlama ve yorma dikkat et
(264 puan)
:*  ederim kuzummmm çok sağol
-Reklam-
+1 oy
(122 puan)

Canım benim bence yap ama kendini fazla fazla yormadan bebegin için .... sonra da kalan haftalarini enerjik olman için doğuma bırak canım benim ben öyle yaptım :)ve şuan 37+5haftaligim bakalım günlerimi sayıyorum :)


(264 puan)
Oys :*  hadi bakalım sağ salim insaallah tmm canım çok sagolll
0 oy
(2,467 puan)

Annen veya kardesin yada kayinvaliden uste yakınlarından yardim isteye bilirsin yanlız başına kalkışma derim allah korusun esinde yardimci olabilir en azindan cam dolap silmede yine sen en iyisini bilirsin ama bende fikrimi beyan etmek istedim 

(264 puan)
Sağol kuzum benim yok ben yapmiycam zaten kaynanamdan fayda yok annem de köyde koy işleri doğumda gelcek insaallah eşimle yap caz artık yavaş yavaş o da sen benim yaptığımı begenmezsin  dio  dedim ben ayağa kalkana kadar idare edicez artık sonra ben evimi dezenfekte ederim dedim guluyo:))
(2,467 puan)
Eşinin yardımcı olucak olmasina cok sevindim insallah bebegini sag salim kucagina alirsin
(264 puan)
Amin kuzum hepimiz insaallahhhhh
0 oy
(833 puan)

Ben 36. Haftada yaptim canim simdi ufak ufak temizlikler kaliyor geriye sadece sende yap icin rahat olur bir an once bitmis olur :)

(264 puan)
Haklısın kuzum :) sagolasin

İlgili bir soru bulunamadı

650,779 soru

3,426,383 cevap

4,258,738 yorum

183,918 üye

...