0 oy
441 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (792 puan)
1 yasinda oglum var buranin eskilerindenim uygulamayi silmistim ama simdi size ihtiyacim oldu kutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz:( kimseye soramiykrum ve kan testi yaptirma imkanimda yok suan.  adetim 5 gun gecikti normalde esim azil yaparak korundu 2 kez  onunla hamile kalinabiliyormus bilmiyordum. adetim 3 gun gectimten sonra kahve rengi akinti geldi ve 2 gundur bisey yok test yaptim cikmadi normalde dogumdan beri hayizm cok duzenli direk kan gelir ama oyle olmadi neden boyle oluyorum hayizimi bozacak biseyfe olmafi testte cikmiyor kafayo yoycem dusunmekten ya:(((

1 cevap

0 oy
(867 puan)
Canim test bozuk olabilir. Saglik ocagina gitme sansin olmazmi pazartesi bi gitsen.

Yani gebelik yoksa baska bir saglik problemi olabilir.
(867 puan)
Kucaktaki bebek 1 yasinda olunca ikinci bebek egerki planda yoksa panikletir. :) telas yapma
(792 puan)
ne bilim canm hic adetimde sikinti yokru oype bi anda saglik problemi olabilirmiki?
(792 puan)
aynen canm planlo degil tabikide onun stresi var herhalde neyse sakin kalmam lazim:)
(867 puan)
Hastalik hali bu her an her sey olabilir. Benimde cok iyi bi adet duzenim vardi o zamn bekardim gebelik sansi olmayinca duzen bozulunca doktora gitsem gitmesem diye arada kaldim ha duzelir bu ay duzelir havalardan olmustur grip oldum ilac aldim falandim derken aylar gecti duzen iyice raydan cikti bir ayda 2 kere kisa kisa adet gibi kave renk akinti gelmeye baslayinca vede sancilar baslayinca gittim kocaman olmus kist. Polikistik over teshisi kondu tedavi oldum cok sukur 2 ayda kayboldu kist.
Fazla telas yapma dedigim gibi biraz kendini takip et baktin duzensizlik devam ediyo ilk firsatta bir kadin doguma muayne ol. Bizimkisi suan tahminden ibaret.
Neyin oldugunu bilmeden baska bi tavsiye veremiyorum suanda :)
(792 puan)
anladim canim cok  sulur atlatmissin. bakalm ins bend eoyle bisey yoktur bi ksc gun daha bekliycem bakalim
-Reklam-

İlgili sorular

651,074 soru

3,427,467 cevap

4,259,994 yorum

184,019 üye

...