0 oy
318 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (476 puan)
yeniden gösterildi

Kizlar merhaba 29+2 oldum bugun. Dun herşey cok iyiydi ama bugun hareket etmiyor bebegim. Tatli yedim uzandim ama yok maalesef. Yorgunda degilim. Cok korkuyorum suan. Var mi bu sekilde yaşayıp ama sorun yasamayan.

Gebelik haftası 29

3 Cevap

0 oy
(2,584 puan)

UyuyorDur annesi bazen hepimizde oluyor

(476 puan)
Inanir misin dun gecede ben yatarken cok döndüm ama hep tedirgin olarak bebeği rahatsiz ediyor muyum acaba rahat mıdır diye korkarak uyudum ama icim rahat degildi  sabahtan beri de oynamadi ya nasil korktum kesin yatarken zarar verdim diye düşündüm. Ama cok şükür az once oynadi. Simdi rahatladim.
(2,584 puan)
KarnınıN üstüne yatman zaten imkansız onun dışında da rahatsız olacağı bi durum yok zaten suyun içinde o annesi sen daha rahatsız durumdasn şuan :)
(476 puan)
Sagdan soldan oyle cok sey duyuyorum ki insanin psikolojisini bozuyorlar valla aklima da haliyle bir suru sey geliyor. Bebeğim rahat etsin de ben herseye raziyim :)
(2,584 puan)
Millete bakma onlara göre benim bebek bi kilo yok ama oglum iki buçuk kilo ;)
(476 puan)
Oyy masallah ona. Valla haklisin herkesin dedigine bakarsak hic rahat olmaz kafamız :)
-Reklam-
0 oy
(827 puan)

Benimde oyle olmustu doktora gittim icim rahat etsin diye. Allaha sukur bisi cikmasi.bnde 26 haftaligim. Saglik ocaginada gidebirsin el dobleri ile sadece kalp atisina bakiyorlar. 

(476 puan)
Biraz daha durayım hareket etmezse gidicem hastaneye insallah
(171 puan)
Canim ben 2 gun boyunca hissetmedim doktora gittim..doktorum dedi sen kendini yormussun oda yorulmus o yuzden hissetmiyosun illa ki hareket ettigi oluyodur ama sen hissetmiyosundur dedi..eger kendini yorduysan olabilir  bide bebekler bazen uzun sureli uyuyabiliyolar icini ferah tut
(476 puan)
Cok şükür az once hareket etti rahatladim. Valla biraz zaman hissetmesem cok korkuyorum.
(171 puan)
Bende oyle oluyorum cnm ..annelik icgüdüsü iste..bide ilk hamilelik olunca insan ister istemez strese giriyo
(476 puan)
Haklisin valla bi atlatayim da az kaldi çok şükür
0 oy
(366 puan)

28.haftadan sonra bebek hareketlerinin yavasladigini okumustum. Korkma allahin izniyle uyuyordur. Yeride daralıyor artik. Ayni sey arkadasimada olmustu doktora gitti bebisi uyuyormus. Korkutma kendini

(476 puan)
Cok şükür canim oynadi ama beni de iyi korkuttu. Hayırlısı ile doğsaydı bende rahat ederdim :)
(366 puan)
Ne kaldi sunun surasinda 29 haftayi devirmissiniz. Anne olmak cok zor gercekten bizde 23 haftalik olduk inan bu durumda yalniz degilsin. Hep aklim onda oynadığında karnimi kucaklayasim geliyor :) allahim hepimizi sagsalim saglikla bebeklerimize kavustursun. Acilarini gostermesin insallah.
(476 puan)
Az kaldi cok şükür darisi sana insallah. Inan bende oyle hep oynasın istiyorum. Saglikla gelsinler insallah yavrularimiz

651,127 soru

3,427,745 cevap

4,260,325 yorum

184,034 üye

...