0 oy
607 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (173 puan)
yeniden kategorilendirildi

Yardımcı olur musunuz tam bebek anne ihtiyaç listesi elinde olan var mı ilk hamileliğim gereksiz alışveriş yapmak istemiyorum. 

11 Cevap

0 oy
(525 puan)
Bende liste yapacağım ilk hamileliğin şuracıkta duruyum :) 
(1,822 puan)
Yukariya attim canim bak istersen :)
(470 puan)
Bende beklym surda :) ilk hamilelgm
(525 puan)
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,858 puan)
Bnde ilk hamileliğim ne alıcam bilmiyorm bilen birisi bu soruyu doğru düzgün  cevaplasa da izde ona göre alsak
(1,822 puan)
Yukariya attim canim bak istersen :)
(1,858 puan)
Kız bulamadım ben nerdeye attın :D
(1,822 puan)
Altta canim :)
0 oy
(102 puan)
Canım hastane cıkısı al 2 takım yeterli oluyor zaten bir yada iki gece yatırıyor en fazla bebege corap 2 tane battaniye koy bebek bezi ıslak mendil 30 ml küçük biberon orda sütün gelene kadar mama yapıyorlar kendine 3 takım eşofman koy kan geciyor bişey oluyor iç camasırı koy çorap koy çıkınca cok üsüyorsun terlik koy bebegin alt açmalarını koy orda yayırdıkları yere yayıyorsun aklıma gelmeyen varsa yazıcam yine
(173 puan)
Canım ben hastane için demiyorum genel alışveriş için bebekler çok cabuk büyüyor. Durumu da çok iyi olan biri değilim. Annem hep der bebeğin yediği helal giydiği haram. O yüzden fazla kıyafet alıp gereksiz masraf yapmak istemiyorum.
(102 puan)
Anladım şimdi kuzum dogru söylüyor annen gercekten cok cabuk büyüyor bir kaç takım alırsın büyüdükce alırsın kuzum ilk önce bezi mendili greklı giyilecekleri battanıyesi tamam kıs ayında bebekle biyere cıkamazsın arabayı bile yazın al
0 oy
(706 puan)
Bebek için aldıklarım,

Battaniye, şampuan seti, emzik, biberon seti, 6 tane zıbın ama boy boy cunku boyunu bilmiyoruz. 4 takim kıyafet, 6 li çorap, bebek arabası ve puset, ilk zamanlar puset daha kolay, anne yani besik, yenidoğan bez paketi ve ıslak.mendil. Bunlarinaz aldım çünkü teni hangisini sever bilmem. Gelen orgu ceket falan hediyeler var. Banyo küveti takimi, burun aspiratoru,tırnak makası,tarak. Kiraz çekirdeği bel.kusagi aldik. Erkek bebekler daha gazlı olur diye rahat ettirmek adina. Pisik kremi. Şimdilik bu kadar. Sonra ki duruma gore alicam.

Kendime aldıklarım,

Hiçbişey   :)  Haftayada kendime alicam. Bugün 28 hafta olduk.
0 oy
(600 puan)
İki hastane çıkışı 3-4 tane 5li takım yada alt üst takım al yedek penye battaniye bir kalın battaniye çorap ağız mendili şapka zibin yelek elleri için eldiven küvet şampuan havlu tırnak makası bez ıslak mendil pisik kremi alt açma örtüsü al bazı bebekler dışarı çok tasiriyor ilk etapta bunlar yeterli kendin içinde iki takım pijama alt üst çamaşır çorap hasta bezi ve ped  
0 oy
(6,116 puan)
Canım burda net cevap alamıyorsun liste halinde, sen e bebek indir telefona orda güzel liste var ayrıntılı
0 oy
(3,751 puan)

image

ben bunlari haziladim eksikler bezi fazla aldim yanima 
0 oy
(3,751 puan)
Birde kendin icin fazladan bez koy dediler hastanede olmaya biliyormus
0 oy
(1,822 puan)

image

image

image

image

image

Bunlar eczane kismi canim. 20.haftam da almistim hepsini. Bugun 30+1
0 oy
(1,211 puan)

  • 10lu hastane çıkışı 
  • Battaniye 
  • 2 tane zıbın 4 tane uzun kollu body 4 tane kısa kollu body
  • 3 tane takım, yenidoğan bebek bezi 2 paket
  • Bebek temizleme pamuğu, kulak çubuğu, biberon seti, emzik, biberon emzik temizleyici, biberon emzik fırçası
  • Çorap, eldiven, önlük, ağız temizleme mendili 
  • Tulum 
  • Islak mendil almadım almayacağım sadece 1 tane alacağım yeni doğan bebek için tavsiye de etmiyorum bebek temizleme pamuğunu suyla ısla onunla sil onun cildi hassas olduğu için pamuk daha iyi 
  • Alt açma bezi, bebek yumuştacısı pudra kokulu, sabun tozu 
0 oy

Bir tane mağazaya girdin mi insana sayfa sayfa liste veriyorlar. Jokere girdikten sonra moralim bozuldu listeyi görünce.

Henüz doğum yapmadım şimdilik bebeğin ilk 3 ayı için alışveriş yapacağım ama 2 tane hastane çıkışı, birkaç tam boy tulum,alttab çıt çıtlı atletlerden yarım kısa kollu,çorap, eldiven, başlık, penye battaniye, ağız mendili, havlu falan aldım.Herhalde birkaç alt alır, bir de örgülerle zıbınları eklersem başta yeter diye umut ediyorum.
Kendim için henüz tek aldığım şey göğüs kapağı gümüş, kilo alım durumum belli olmadığı için şu indirimlerden gecelik falan alamadım, bir de işte kilot ve kışa güvenerek penye sütyen aldım.
Esas mesele bebek arabası ve yatak. Bilemiyorum araştırıyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

651,259 soru

3,428,314 cevap

4,260,834 yorum

184,082 üye

...