0 oy
916 göst.
Doğum kategorisinde (78 puan)

Kayseri şehir hastanesinde dogum yapan varmi? Varsa ilgi nasıl soyler misiniz. Beni korkuttular bayaa. Devlette tersliyolar falan diye.

Gebelik haftası 24

1 cevap

0 oy
(56 puan)

 Canim dogum yapmadim ama muayene oluyorum Allah kismet ederse cumartesi gunu suni sanci ile dogum yapacagim orada. Ama muayenede cok ilgililer ben cok memnun kaldim doktorumda dahil cok guler yuzli karsiliyorlar . Dogum evi gibi degil ozel hastane gibi muamele yapiliyor tavsiye ederim . Bende bugune kadar ozele gittim ama son 1 haftdr sehir hastanesine gidiyorum inan ozelden farki yok . Ama dogum konusunda bisey diyemeyecegim . 

(56 puan)
Tabi canim . Rabbim kismet ederse sabah 9 da yatisim yapilacak dogumdan sonra insallahh yazarim detaydi bi sekilde . Dualarinizi eksik etmeyin.
(7 puan)
Tabikide dualarım seninle
Rabbim hayırla dogum yapmayi nasip etsin inşAllah. Bu arada ilk çocuğun mu?
(56 puan)
Allah razi olsun kuzum . Hayir ikinci hamileligim fakat ilk bebegim dogdugu gun öldü. Bobreklerinde sorun vardi . 34 haftalikken suyum bittigi icin dogumh hastane baslatti canim. Cigerleri gelismedigi icin hayatta kalamadi malesef .
(7 puan)
Sağlık olsun. Rabbim yine nasip etmiş. Hayırlısı buymuş demekki. inşAllah hayırlı sağlıklı bi evlat olur
(50 puan)
Bnde şehir hastanesi ne gidiyorum venhar Ceyhan hep bebek gbi davranır  her konuda anlayışlı herzaman ultrason kağıdı verir bebeim kuzum minik annem die sever ve doğum konusunda şimdiden rahatlatıo
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,112 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...