0 oy
448 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (275 puan)
Arkadaşlar ilk bebeğim olacak inşallah. Daha alışveriş için çok erken ama bilgilenmek için tecrübeli annelerden liste rica ediyorum. 

Doğum için hem bebek hem anneye, neler hazırlanmalı. Hastaneye ne götürülmesi A'dan Z'ye

* evde bebeğe lazım olacak şeyler nedir. Tahminen doğum haziran sonu olacak. Yaz bebeği yani. 

*ben alışverişimi neye göre yapmalıyım. Bebege nasıl kıyafetler nasıl malzemeler almalıyım? 

*ilk üç ayda kısa kollu kısaşortlarla dışarıya çıkarılır mı bebek? 

*kişisel bakımı banyosu için neler alınmalı?

Gereksiz bişey almak istemem.

Ama bişeyide eksik kalsın istemem. 

3 Cevap

0 oy
(275 puan)
Neyden kaçartane alınmalı yazın lütfen :) 
(104 puan)
Bende şurda bekliyim :)
(275 puan)
:)  tabiiiki. Bakalım kimler neler yazacak :)
-Reklam-
0 oy
(5,417 puan)
Kuzum göğüs pedi alt açma bezi bunları palet pakrt al at eve çok lazm oluyor göğüs ucun yoksa silikon göğüs ucu bepantol krem sur sağma pompasi bunlar bana acayip lazm oldu 
0 oy
(497 puan)
Bebek deterjanı ben unibaby aldım ama duru granül matik yada dalan roxy çok öneriliyor burda. Şampuan pisik kremi bebe yağı falan mustela hoş geldin bebek seti aldım biraz pahalı ama zararsız maddeler içeriyor ve doğal. Kıyafetleri pamuk al. Bezi stok yapma çünkü neyin iyi geleceğini bilemezsin en iyi bez bile pisik yapabilir bebeğine ve cildine bağlı o. Alt açma bezi aldım. Ağız mendilleri. Biri hassas ciltler biri normal bebek olarak 2 havlu aldım. Örtü aldım. Kıyafet fazla almadım çünkü hediye de çok getirecekler birde bebekler hızlı büyürmüş ona göre almaya karar verdim. Biberon steril makinesi aldım. Beşik, puset, ana kucağı, portbebe, babynest, kanguru, çanta aldım. Kendime 1 gecelik 2 pijama takimi aldim. Gogus pedi emzirme sutyeni ve atleti alacam. Süt sağma makinesini almadım daha sütümün durumuna göre alacam. Biberonu lansinoh alacam. Depend kilot bez alacam kendime ama doğumum belli olunca sezeryan da yandan açmalı istiyorlar çünkü. Aklıma gelmiyor başka şuan için :)

655,582 soru

3,444,987 cevap

4,279,499 yorum

185,221 üye

...